• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Kerim Uluğ Tarım'ın tercihi Renault Trucks

Kerim Uluğ Tarım'ın tercihi Renault Trucks
2011 yılı sonuna kadar araç filosunu geliştirmeyi planlayan Kerim Uluğ Tarım halihazırda araç parklarında bulunan 3 adet Renault Trucks’a ilave olarak 3 adet daha alım gerçekleştirdi.

İMAM KAYALIOĞLU OTOMOTİV’DEN KERİM ULUĞ TARIM’A 3 ADET RENAULT TRUCKS PREİUM 460.19 OPTDRİVER TESLİMATI

Osmaniye bölgesinin tarım ve hububat alım satımında sektörünün önde gelen firmalarından olan Kerim Uluğ Tarım, tarım, nakliye ve buğday alım satımında faaliyet göstermekte. 2011 yılı sonuna kadar araç filosunu geliştirmeyi planlayan firma, halihazırda araç parklarında bulunan 3 adet Renault Trucks’a ilave olarak 3 adet daha alım gerçekleştirdi.

İmam Kayalıoğulları Otomotiv’in Adana Plazası’nda gerçekleştirilen teslimat törenine, firma sahibi Kerim Uluğ, Onur Gökhan Uluğ ve Mustafa Uluğ’un yanı sıra, İmam Kayalıoğlulları Otomotiv Şube Müdürü M.İlker Erdal katıldı.

Teslimat töreninde Renault Trucks Premium araçların anahtarlarını teslim alan Kerim Uluğ “ Yakıt tasarrufu ve servis hizmetlerinde dolayı tercihimiz Renault Trucks’ın Euro 5 araçları oldu. Sağlamlık ve araç performansından memnun olduğumuz araçların ilk kez otomatik versiyonlarını deneyeceğiz “dedi.

İmam Kayalıoğulları Otomotiv Şube Müdürü M. İlker Erdal ise Osmaniye Bölgesi ve çevresinin diğer müşterilere örnek olabilecek bir potansiyele sahip olan Uluğ Tarım ile çalışmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek “ Uluğ Tarım’ın teslimatını yaptığımız yeni araçlarımızdan memnun kalacağından ve yeni siparişlerinde de Renault Trucks’ı tercih edeceğinden eminiz” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim