• BIST 9079.97
  • Altın 2321.89
  • Dolar 32.3537
  • Euro 34.8639
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Kertiş'ten Yıldırım'a 'yol' teşekkürü

Kertiş'ten Yıldırım'a 'yol' teşekkürü
Bayındır Belediye Başkanı ve başkan aday adayı Mehmet Kertiş, Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik eski Bakanı ve Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'a Ankara Yolu için teşekkür etti.

Kertiş, "1951'den beri Bayındır'a yapılmayan yolu siz yaptınız. Bayındırlılar size müteşekkir" dedi.

Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik eski Bakanı ve Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'a Bayındır ziyareti sırasında Ak Parti İzmir milletvekili Aydın Şengül, Ak Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Ak Parti İlçe Başkanı Uğur Demirezen ve çok sayıda partili eşlik etti. Belediyeye gelişinde Başkan Mehmet Kertiş tarafından karşılanan Binali Yıldırım, bir kez daha Bayındır'da olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Mehmet Kertiş, Yıldırım'ın ziyaretlerinden dolayı onur ve gurur duyduklarını, Bayındır'a verdikleri destekten dolayı da teşekkür ettiğini ifade ederek, "Küçük Menderes sizlerin çalışmaları ve verdiğiniz desteklerle Cumhuriyet tarihinde yapılmamış yatırımları gördü. 1951 yılından beri Bayındır'a yol yapacağız diyerek halkımıza söz vermişler. Sizlerin destekleri sayesinde Bayındır Duble Yolu şimdi Ankara yolu olarak çalışmalarına başladı. Ankara yolu içinde sizlere halkım ve şahsım adına teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ise, daha işin başında olduklarını ifade ederek, "Biz çalıştık ve çalışıyoruz. Hiçbir güç bizi İzmir'e hizmetten alıkoyamaz. Bugüne kadar yaptıklarımızı halkımız görüyor. Devletimiz güçlüdür. İktidarımızda yaptıklarımız ise yapacaklarımızın teminatıdır. Başkanımız Bayındır'a birçok hizmet yaptı. Bu hizmetlerin devam edeceğinden herkes emin olsun." diye konuştu.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim