• BIST 9524.59
  • Altın 2496.992
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.7865
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

KGM, yol durum raporunu açıkladı

KGM, yol durum raporunu açıkladı
Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

KGM, yol durum raporunu açıkladı

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Boğaziçi Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsünün genleşme derzlerindeki onarım çalışmaları nedeniyle 17 Temmuz'a kadar 00.00-06.00 saatleri arasında iki şerit trafiğe kapatılacak, ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak.

Bandırma-Susurluk yolunun 21-36'ncı kilometreleri arasındaki asfaltlama çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü veriliyor.

Gazipaşa-Anamur yolunun 29-31'nci kilometreleri arasında (Çamlıpınaralanı Mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 15.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Anadolu Otoyolunun Bolu Doğu-Bolu Batı Kavşağı kesimi 2-5'nci kilometreleri arasındaki üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle 12 Ağustos'a kadar Ankara-İstanbul istikameti taşıt trafiğine kapatılacak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak verilecek.

Giresun-Trabzon Devlet yolunun 71'nci kilometresindeki Tirebolu-2 Tüneli, yapılacak temizlik çalışmaları nedeniyle bugün saat 18.00'e kadar trafiğe kapatılacak, trafik, Trabzon-Giresun istikametinde eski devlet yolundan sağlanacak.

Tem Otoyolunun Avcılar-Kınalı Kavşakları 22-73'ncü kilometreleri ve Kınalı Bağlantı yolu 0-8'nci kilometreleri 18 Temmuz-15 Kasım arasında gerçekleştirilecek üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü verilecek.

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu, Gaziantep-Birecik kesiminin 0-54'ncü kilometreleri arasındaki bazı kesimlerdeki üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak yapılıyor.

Erzincan-Üçdam yolunun 54-55'nci kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle yol aralıklarla trafiğe kapatılıyor.

Beşikdüzü-Trabzon yolunun Akçaabat İlçesi Haçkalıbaba Devlet Hastanesi mevkinde yaya üst geçit montaj çalışmaları nedeniyle 15 Temmuz'a kadar ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacak.

Mekece-Bozüyük yolunun 60-62'nci kilometreleri arasında yol yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle 9 Ağustos'a kadar sağ taşıma yolu trafiğe kapatılacak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü verilecek.

Anadolu Otoyolunun Bolu Batı-Bolu Doğu (İstanbul-Ankara) istikameti 8-13'ncü kilometreleri arasındaki üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle 8 Ağustos'a kadar yol trafiğe kapatılacak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak gerçekleştirilecek.

Havran-Balıkesir yolunun 22-24'ncü kilometreleri arasındaki (Şapçı Rampaları) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15 Temmuz'da 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Havran-Balıkesir yolunun 51-52'nci kilometreleri arasındaki (Balya Ayrımı) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 14.00-17.00 saatleri arasında yolda ulaşım yapılamayacak.

Ankara-Çevre Otoyolunun İncek Kavşağı-Sincan Kavşağı kesimi arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle 2 Ağustos'a kadar İncek-Sincan istikameti trafiğe kapatılacak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü verilecek.

Ankara Çevre Otoyolunun Gölbaşı Kavşağı-İncek Kavşağı arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle 15 Temmuz'da Gölbaşı-İncek istikameti trafiğe kapatılacak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanacak.

Anadolu Otoyolunun Ankara-Çeltikçi Kesimi arasındaki Hamamçayı Köprüsünde bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 29 Temmuz'a kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü verilecek.

Ankara Çevre Otoyolunun Gölbaşı Kavşağı-Cebeci Kavşağı arasındaki üst yapı çalışmaları nedeniyle 20 Temmuz'a kadar Gölbaşı-Cebeci istikameti trafiğe kapatılacak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanacak.

Mekece-Bozüyük yolunun Gölpazarı Ayrımı Kavşağının köprülü kavşağa dönüştürülmesi çalışmaları nedeniyle 4 Ağustos'a kadar sağ ve sol taşıma yollarında şerit daraltması yapılacak.

Artvin-Şavşat yolundaki baraj inşaatı nedeniyle yol trafiğe kapalı, ulaşım bekleyen araçlar için ulaşım aralıklarla çift yönlü olarak sağlanıyor.

Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56'ncı kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.

Mekece-Bozüyük yolunun 29'ncu kilometresinde bulunan Sanayi 1 Köprülü kavşağı yapım çalışmaları için, sol taşıma yolunun 29-32'nci kilometreleri arası trafiğe kapatılacak, trafik diğer taşıma yolundan iki yönlü olarak sağlanacak.

Milas-Yatağan yolunun 4-19'ncu kilometreleri arasındaki (Kozağaç Mevki, Boğayokuşu Mevki ve Karaltı Mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol kısa
süreli aralıklarla trafiğe kapatılacak, ulaşım kontrollü verilecek.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim