• BIST 9792.13
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C

Kıbrıs Airways için yeni girişim baştıldı

Kıbrıs Airways için yeni girişim baştıldı
Kıbrıslı üç Türk işadamı, Kuzey Kıbrıs’a uçacak yeni bir havayolu firması için girişim başlattı. Üç işadamı kendilerinin yanısıra yatırımcıların da ortak olduğu bir firma kurmayı hedefliyor.

 

 
Kıbrıslı üç Türk işadamı, Kuzey Kıbrıs’a uçacak yeni bir havayolu firması için girişim başlattı. Üç işadamı kendilerinin yanısıra yatırımcıların da ortak olduğu bir firma kurmayı hedefliyor. 
 
Onur Air’in kurucularından Tonguz Kazım, Hasan Kazım ve Baysan Hasan,’Kıbrıs Airways’ adıyla yeni bir havayolu oluşumu için girişim başlattıklarını bildirdiler. 
 
Üç işadamı, yeni havayolunun güçlü olması için çok ortaklı ve öz sermayeli bir projeyi hayata geçirmek istediklerini ifade ettiler. Firmanın güçlü olması için yatırımcı ve sponsor girişimciler ile yola çıkacaklarını belirten girişimci işadamları, yeni bir havayolu firması ile İngiltere’deki Türk toplumunu Kıbrıs ve Türkiye’ye en uygun fiyatlarla taşımayı amaçladıklarını kaydettiler. 
 
Kıbrıs Türk Havayolları’nın kapanması sonrası İngiltere’de yaşayan Türklerin ülkelerine ulaşım ve seyahatlerde sıkıntı yaşadıklarını belirten işadamları, yaptıkları açıklamada, “Bizler Onur air’in kurucularıyız ve siz vatandaşlarımıza hizmet için hazırız, peki sizler hazır mısınız? Sizlerin de bildiği üzere KTHY kapandıktandan sonra İngiltere’de yaşayan vatandaşlarımız çok sıkıntılar çekmektedir. Bunun için bizler, tekrar yeni bir havayolunu kurmak için yola çıkmak istiyoruz fakat halkımızın desteğine ihtiyacımız var” diyerek yeni oluşuma yatırım yapmak isteyenler çağrı yaptılar. 
 
Amaçlarının, İngiltere’de yaşayan ve Kıbrıs ile Türkiye’ye seyahat etmek isteyenlere en uygun fiyatlarla, çok iyihizmet vermek olduğunu kaydeden işadamları Tonguz Kazım, Hasan Kazım ve Baysan Hasan, karlı bir sektöre yatırım yapacak girişimcilerden destek beklediklerini duyurdular. 
 
Üç işadamı, yeni havayolu firmasının kuruluşunun, sınırlı sayıda yatırımcı ortaklığında gerçekleştirileceğini belirterek, “Biz yeni bir havayolu firmasını kurma gücüne sahibiz ancak kurulacak yeni şirkete sınırlı sayıda yatırımcı ve sponsör ortaklar arıyoruz. Yeni havayolu firmasına ortak olmak isteyen her yatırımcı en az 5 bin sterlin ve üzeri finans koyarak ortak olabilecek. Eğer hedeflenen rakama ulaşabilirsek, 3 ile 5 sene içerisinde her yatırımcı, hissesi oranında kar almaya başlayacak. Bu sektördeki birikim ve tecrübelerimize güvendiğimiz için borçsuz öz sermayeli bir havayolu firmasını hayata geçirmek istiyoruz. Projemize destek verip bize güvenen yatırımcı ve girişimcilerin doğrudan bizimle temasa geçmesini bekliyoruz. Alacağımız olumlu tepkiler projenin hayata geçirilmesini hızlandıracak. Amacımız halkımızın desteği ile böyle bir girişimi hayata geçirmek. Onları yanımızda görmek istiyoruz. ” dediler. 
 
Girişimci işadamları, ‘Kıbrısair Limited Şirketi’ adı altında ve ‘KıbrısAirways’ adıyla hizmete girmesi hedeflenen yeni havayolu firmasına yatırım yapmak veya ortaklar arasında yer almak isteyenlerin; info@kibrisairways.com email adresine yazarak veya Hasan Kazım ile 07878390157 numaralı telefondan temasa geçebileceklerini kaydettiler. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim