• BIST 9695.47
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Kılıç Group'tan 6 milyon euro’luk yatırım

Kılıç Group'tan 6 milyon euro’luk yatırım
Kılıç Group, Aralık ayında yaptığı 6 milyon euro yatırımın ardından 50 adet çekici daha alarak yine 6 milyon euroluk filo yatırımı yaptı. Bu kez Mercedes-Benz Axor’u tercih etti.

Kılıç'tan 50 çekici için 6 milyon euro’luk yatırım daha

Kılıç Group, Aralık ayında yaptığı 6 milyon euro yatırımın ardından 50 adet çekici daha alarak yine 6 milyon euroluk filo yatırımı yaptı. Bu kez Mercedes-Benz Axor’u tercih etti.

Mersin merkezli Kılıç Group, Aralık ayında yaptığı 6 milyon euro yatırımın ardında filosunu genişletti ve bu kez de 50 adet Mercedes-Benz Axor aldı.

Bünyesinde bulunan Merbil Lojistik Dış Ticaret ve İnş. Ltd.Şti için Mercedes-Benz Bayii Tarsus Koluman Motorlu Araçlar A.Ş.’den 50 adet Mercedes Axor LS 1840 çekici alan Kılıç Group, 2010-2011 yılları yatırım planı kapsamında, araç yatırımının ilk dilimi olan 50 adet çekici alımını gerçekleştirdi.

Mercedes’ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kılıç Group’ un sahibi Nejdet Kılıç, teslimat töreni sırasında yaptığı konuşmada, taşıma filoları içerisinde, Mercedes-Benz marka çekicileri son derece profesyonel araç olarak değerlendirdiklerini ve filolarında Mercedes marka çekici sayısını artırmayı planladıklarını söyledi. Nejdet Kılıç, Mercedes-Benz Axor çekicileri tercih etmelerindeki nedenleri ise şöyle sıraladı ; “Mercedes-Benz Axor araçlar, en ağır koşullarda bile sorunsuz çalışıyor. Bunun yanında, bu araçların yakıt tüketimi çok düşük ve ikinci el değerleri ise çok yüksek. Ayrıca, Mercedes-Benz Türk A.Ş.’ nin satış sonrasında hızlı çözüm üreten servisleri ve araçlarda yedek parça sorununun olmaması da bizler için büyük bir güven kaynağı oldu.”

Kılıç Group bünyesinde inşaat, dış ticaret ve lojistik şirketleri bulunuyor. Şirket, öncelikle Irak olmak üzere, Orta Doğu’ya da taşımacılık yapıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim