• BIST 9789.49
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C

Kılıçlar’dan Hyatt’a 4 adet Iveco Stralis

Kılıçlar’dan Hyatt’a 4 adet Iveco Stralis
Iveco yetkili satıcılarından Kılıçlar Otomotiv Hyatt Uluslararası Taşımacılık’a 4 adet, Iveco Stralis çekici satışı gerçekleştirdi.

 

Kurulduğu günden bu yana sadece Iveco marka çekiciler ile hizmet veren Hyatt Uluslararası Taşımacılık firması filosu için tercihini Iveco markasından yana kullandı.
 
Hyatt’a 2 adet 450 HP motor gücünde EuroTronic şanzımanlı, intarderli, full donanımlı mega kabinli  AS440S45 çekici teslimatı yapan Iveco Mersin bayisi Kılıçlar Otomotiv, aynı firmaya Mayıs ayının başında  2 adet 6X4 560 HP gücünde  mega kabinli çekici teslim edecek.
 
Teslimat törenine Hyatt firma ortaklarından Mehmet Doğan ile Mustafa Okur’un yanı sıra Kılıçlar Otomotiv yönetim kurulu başkanı Vahdettin Kılıç,  ağır vasıta satış müdürü Hasan Kayın’da katılmıştır.
 
Törende bir konuşma yapan Hyatt firma ortaklarından Mehmet Doğan, geçmişte her ne kadar Iveco markası ile tanışıklıkları olsa da bu kadar rakip markanın bulunduğu kamyon pazarında Iveco markasında kalıcı olarak devam etme kararını almalarında Iveco markasına duydukları güvenin yanı sıra Kılıçlar Otomotiv ağır vasıta satış ekibinin ilgisi ve yakınlığı ile 24 saat servis hizmetlerinin de belirleyici olduğunu ayrıca servis hizmet kalitesinden de son derece memnun kalmalarının kendilerini etkilediğini ve kararlarını pekiştirdiğini ifade etmiştir.
 
Teslimat töreninde Kılıçlar Otomotiv yönetim kurulu başkanı Vahdettin Kılıç tarafından  Hyatt Firma ortaklarına günün hatırası olarak bir plaket verilmiştir.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim