• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Kırşehir'de Denizcilik Bayramı kutlanacak

Kırşehir'de Denizcilik Bayramı kutlanacak
Kırşehir'deki Hirfanlı Baraj Gölü'nde Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla 9 Temmuz'da su sporları şenlikleri düzenlenecek.

Kırşehir'deki Hirfanlı Baraj Gölü'nde Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla 9 Temmuz'da su sporları şenlikleri düzenlenecek.

Denizcilik kültürünü tanıtmak, su sporlarını geliştirmek ve sevdirmek, iç suları canlandırmak amacıyla 1 Temmuz'da kutlanan Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Hirfanlı Baraj Gölü'nde de kutlanacak.

Anadolu'nun ortasında doğal plajları, 75 kilometre uzunluğu, 15 kilometre genişliği ve içindeki adaları ile bir denizi andıran Hirfanlı Baraj Gölü,
Denizcilik Müsteşarlığı ve Kırşehir Valiliği tarafından düzenlenecek kutlamalara ev sahipliği yapacak.

Son üç yıldır Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamalarının yapıldığı Hirfanlı Baraj Gölü'nde Denizcilik Bayramı Kutlamaları ve Su Sporları Şenlikleri 9 Temmuz'da yapılacak.

Etkinlikler kapsamında su sporu faaliyetlerinin bölge halkına sevdirilmesi için dragon bot yarışları, engelli dragon bot yarışları, jet-ski, wakeboard gibi çeşitli su sporları gösterileri, yelken yarışları, tekne gezintileri ve animasyon gösterileri gerçekleştirilecektir. Kutlamalar, Ahmet Tekkuş ve Yusuf Güney konserleri ile sona erecek.

Etkinliklere Ankara'dan katılmak isteyenler için
Denizcilik Müsteşarlığı önünden ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek. Kırşehir il merkezi ve ilçelerinden de ücretsiz ulaşım sağlanacak.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim