• BIST 8980.39
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Kıyıya paralel seferlere düzenleme yapıldı

Kıyıya paralel seferlere düzenleme yapıldı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları tarafından başlatılan kıyıya paralel Boğaz sefer saatlerinde değişikliğe gidiliyor.

Kıyıya paralel seferlere düzenleme

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları tarafından başlatılan kıyıya paralel Boğaz sefer saatlerinde değişikliğe gidiliyor.

Yeni düzenleme ile seferlere yeni duraklar da ekleniyor. İstanbul’da Boğaz’a paralel sahil yolu trafiğinin hafifletilmesi amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları tarafından başlatılan kıyıya paralel Boğaz sefer saatlerinde değişikliğe gidiliyor. Yeni düzenleme ile seferlere yeni duraklar da ekleniyor.

Deniz ulaşımının daha verimli kullanılmasını sağlamak amacıyla yılbaşından bu yana uygulamaya konulan kıyıya paralel boğaz seferleri 6 Nisan Çarşamba gününden itibaren yeni sefer saatleriyle hizmet verecek.

6 Nisan’dan itibaren geçerli olacak tarifeye göre Sarıyer’den Kabataş’a 07.30 ve 17.30, Kabataş’tan Sarıyer’e 14.15 ve 18.50, Beykoz’dan Üsküdar’a 07.30 ve 17.00, Üsküdar’dan Beykoz’a 08.45 ve 18.30 saatlerinde yolcu motorları ile seferler yapılacak.

Yapılan düzenleme ile Boğaz’ın her iki kıyısında kara trafiğine alternatif oluşturan paralel seferlere yeni duraklar da ekleniyor. Buna göre Beykoz-Üsküdar hattında, Paşabahçe ve Anadolu Hisarı iskeleleri yeni uğrak noktaları olurken, Kabataş’tan Sarıyer’e düzenlenen 18.50 seferinde de yolcu motorları Ortaköy iskelesine uğrayacak.

Her iki yakada da yaklaşık 30 kilometrelik kıyıya paralel güzergahın denizden rahatlatıldığı seferler hafta içi her gün gerçekleştirilecek.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim