• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

KKHY'ye personel müracaatları başlıyor

KKHY'ye personel müracaatları başlıyor
KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ersan Saner, Kuzey Kıbrıs Hava Yolları’na personel alımı için müracaatların bugün başlayacağını açıkladı.

KKHY İÇİN PERSONEL ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ersan Saner, Kuzey Kıbrıs Hava Yolları’na personel alımı için müracaatların bugün başlayacağını açıkladı.

Müracaatların 16-21 Mart tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde yapılabileceğini söyleyen Saner, müracaat edecek olan kişilerin CV’lerini yazılı veya CD ortamında Bakanlığa şahsen ulaştırmaları gerektiğini söyledi. Saner, Personel alımında önceliğin Kıbrıs Türk Hava Yolları’nın çalışanları olduğunu vurguladı. Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ersan Saner Bayrak Haber’de yayınlanan Akşama Doğru programına katılarak Kuzey Kıbrıs Hava Yolları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Türk Hava Yolları İnsan kaynakları ekibinin Kuzey Kıbrıs Hava Yolları’na personel alımı ile ilgili gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısının ardından müracaatların yarın başlayacağını kaydeden Saner, müracaat başvurularının Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’na yapılacağını belirtti.

Müracaatların en kısa sürede değerlendirilerek sonuca varılacağını söyleyen Saner, uçak başına uluslararası standartlara uygun olarak 50 personel alınacağını kaydetti.

Saner, İlk etapta üç uçakla uçmaya başlayacak olan Kuzey Kıbrıs Hava Yolları’na 150 kişinin alınacağını söyledi. Kuzey Kıbrıs Hava Yolları’nın ay sonu uçuşlarına başlayacağını belirten Saner, şirketin kurulmasında herhangi bir sıkıntı kalmadığını söyledi.

Saner, Perşembe gün Türk Hava Yolları ve Kuzey Kıbrıs Hava Yolları ortaklarının bir toplantı daha gerçekleştireceğini de ifade etti. Hukukçulardan oluşan bir ekibin de Türkiye’de temaslarda bulunduğunu söyleyen Saner, ekibin şirketin kurulması için gerekli evrakların hazırlanması yönünde çalıştığını söyledi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim