• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

KLM, Amsterdam-Santiago seferi başlattı

KLM, Amsterdam-Santiago seferi başlattı
Lider havayolu şirketi KLM Şili’nin kültürel, siyasi ve finansal açıdan büyük önem taşıyan başkenti Santiago seferlerine başladı.

Amsterdam-Santiago uçuşları Şili’yi iş ya da tatil amaçlı görmek isteyenler için konforlu bir yolculuk deneyimi sunuyor.
Lider havayolu şirketi KLM, Orta ve Güney Amerika’daki dokuzuncu destinasyonu olan Şili’nin başkenti Santiago seferlerine başladı. KLM’nin Güney Amerika’ya uzun mesafe uçuşlarını artırma planının parçası olan Amsterdam-Santiago uçuşları haftada üç kez yapılıyor.

Şili’nin başkenti Santiago, ülkenin kültürel, politik ve finansal merkezi olması nedeniyle çok uluslu şirketlere ev sahipliği yaptığı için cazip bir uçuş noktası olarak kabul ediliyor. Etkileyici çölleri, muhteşem manzaralara sahip gölleri ve Torres del Paine Doğa Parkı’ndaki buzulları nedeniyle çarpıcı bir doğaya sahip olan Şili bu özellikleri nedeniyle hem iş seyahatine çıkanlardan hem de tatilcilerden ilgi görüyor. Son yıllarda Güney Amerika ve özellikle Şili’de olumlu ekonomik gelişmelerin gözlendiğini belirten KLM Operasyon Direktörü ve CEO Vekili Pieter Elbers, Santiago uçuşları hakkında şunları söyledi:

“Santiago, KLM’nin Güney Amerika’daki pazarlara odaklanma stratejisine mükemmel bir şekilde uyuyor.  Bu nedenle 14 yıl aradan sonra Şili’yi ağımızda yeniden görmekten özellikle memnuniyet duyuyoruz. Ayrıca, Avrupa ve Şili arasındaki uçuş seçenekleri oldukça sınırlı. KLM’nin yeni uçuşları yolcularımız için beklenen ek bir seçenek olacak.”
KLM’nin 2 Şubat 2014’te başlayan seferleri her salı, perşembe ve pazar günleri Amsterdam’dan, pazartesileri, çarşambaları ve perşembeleri de Santiago’dan olmak üzere haftada üç uçuştan oluşuyor. Boeing 777-300 uçağı ve KL701-KL702 sefer sayıları ile yapılan uçuşlar sırasında Buenos Aires’te duruluyor.

Air France da, Santiago ve Paris arasında Boeing 777-300 ve 777-200 uçakları ile günlük sefer düzenliyor. KLM ve Air France, Amsterdam ve Paris’teki bu iki aktarma merkezinin güçlerini birleştirerek, Güney Amerika’da 25’ten fazla şehre uçuyor. Bu da, havacılığın süper güçlü ikilisi Air France ve KLM’nin Güney Amerika’daki yükselen pazarlara yönelik stratejisi ile tam uyum sağlıyor.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim