• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Kobe ile ilk çekim Atatürk Havalimanı'nda..

Kobe ile ilk çekim Atatürk Havalimanı'nda..
Türk Hava Yolları'nın uluslararası marka yüzü Kobe Bryant sponsorluk sözleşmesini iki yıl daha uzatmak ve ünlü futbolcu Messi ile THY'nin yeni reklam çekimi yapacağını açıklamak için geldiği İstanbul'dan bugün ayrıldı.

 

Dünyaca ünlü basketbolcu Kobe Bryant İstanbul'dan ayrıldı.
 
THY Yetkilileri tarafından uğurlanan Kobe Bryant, Atatürk Havalimanı'na uçağının hareketinden 1.5 saat önce geldi. Dış Hatlar Terminalinde ABD'nin ünlü bir Fast-Food lokantasında hamburger ve patates tava yiyerek cola içen Kobe, daha sonra THY CIP Salonu'nda dinlenerek saat 12.45'de İstanbul'dan Los Angeles'a gitti.
 
THY'den yapılan açıklamada Kobe Bryant'ın gelişi ile ilgili olarak şöyle denildi:
 
"Dünya basketbolunun en ünlü isimlerinden olan Kobe Bryant, geçen sene imzalanan sponsorluk anlaşması ile Türk Hava Yolları'nın uluslararası marka yüzü oldu. Geçtiğimiz yıl çekilen, dünya genelinde yayınlanan ve Türk Hava Yolları'nın olumlu geri dönüşler aldığı ilk reklam filminin ardından şimdi de ünlü futbolcu Messi ile beraber bir reklam filmi çevirecek."
 
Bu arada THY yetkilileri de Kobe Bryant ile çekilecek yeni reklam filminin çekimlerinin ilk ayağının İstanbul Atatürk Havalimanı olacağını, ikinci ayağın ise yurt dışında yapılacağını belittiler. Türk, Hollandalı, İngiliz, İspanyol ve Amerikalı ekiplerin işbirliği ile hayata geçirilecek olan reklam filminin 2012 sonunda dünya genelinde yayınlanması planlanıyor. 
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim