• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Kobe'yi ikna etmek Kim Kardashian'a kaldı

Kobe'yi ikna etmek Kim Kardashian'a kaldı
Ermeni diasporasının Kobe Bryant'a THY ile yaptığı anlaşma nedeniyle gösterdiği ırkçı tepki artarak devam ediyor.

KOBE'Yİ İKNA ETMEK KIM KARDISHIAN'A KALDI!

Ermeni diasporasının Kobe Bryant'a THY ile yaptığı anlaşma nedeniyle gösterdiği ırkçı tepki artarak devam ediyor.

Bryant’ı anlaşmayı feshederek, Türkiye’yi soykırımla suçlayan açıklamalar yapmaya davet eden Ermeni diasporası tarafından yürütülen kampanyaya, Kim Kardashian da müdahil oldu.

Ermeni asıllı Amerikalı model Kim Kardashian, twitter üzerinden bir kampanya daha başlatarak NBA yıldızı Kobe Bryant’ı Türk Hava Yolları (THY) ile imzaladığı iki yıllık reklam anlaşmasını iptal etmeye çağırdı.

Sabah gazetesi tarafından yayınlanan habere göre Kim Kardashian ile görüşmesinde Kobe, THY ile yaptığı anlaşmanın siyasi değil ticari bir anlaşma olduğunu ve anlaşmadan vazgeçmeyeceğini açıkladı. Kardashian ise meseleyi çözebilmek için kız kardeşinin kocası ve aynı zamanda Kobe Bryant’ın takım arkadaşı olan Lamar Odom’u devreye soktu.

Türk Hava yolları, Los Angeles ve İstanbul arasında gerçekleştirilecek molasız seferlerin tanıtılması amacıyla Los Angeles Lakers kulübünde oynayan savunmacı Kobe Bryant ile bir sponsorluk anlaşması imzalamış ve oyuncuyu “küresel marka büyükelçisi” ilan etmişti.

Kobe Bryant’ın THY ile vardığı anlaşma Türk-Amerikan toplumunda heyecan yaratırken, ABD’deki Ermeni diasporasında büyük bir rahatsızlık yarattı. Anlaşma özellikle de yaklaşık 600 bin Ermeni kökenli Amerikalıya ev sahipliği yapan Güney Kaliforniya’da geniş çaplı bir hengameye neden oldu. Ermeni diasporası temsilcileri, NBA yıldızının ABD’de gittiği her şehirde protestolarla karşılayacaklarını açıkladılar.

Kardashian bundan iki hafta önce de twitter üzerinden bir kampanya başlatarak, sosyal paylaşım ağı üzerinden kendisini takip eden 5,5 milyon hayranından Temsilciler Meclisi Nancy Pelosi’yi arayarak sözde Ermeni soykırımı yasa tasarısını Temsilciler Meclisi’nin oyuna sunması için baskı yapmalarını talep etmişti.

Kardashian’ın bu hamlesi ABD’deki en büyük Ermeni lobi kuruluşu Amerika Ermeni Ulusal Komitesi (ANCA) tarafından övülürken, Türkiye merkezli ASIMED derneği Ermeni asıllı yıldız aleyhinde bir protesto kampanyası başlatmıştı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim