• BIST 9693.46
  • Altın 2507.379
  • Dolar 32.5825
  • Euro 34.7754
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Kocaeli Denizyolunu Tercih Etti

Kocaeli Denizyolunu Tercih Etti
Kocaeli'nde deniz yolunu tercih edenlerin sayısı bu yılın ilk 10 ayında 549 bin 594 kişiye ulaştı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Deniz Ulaşım Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, 2014 Ocak ayından itibaren 10 ayda 549 bin 594 kişiye taşıma hizmeti verildi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin önemli hizmetleri arasında yer alan deniz ulaşımında diğer bir öncelikse güvenli yolculuğun sağlanması. Bu amaçla, vapurlarda ve deniz otobüslerinde modern teknoloji kullanılıyor. Deniz otobüsü ve vapurlarında kaliteyi ve güvenliği ön planda tutan Büyükşehir Belediyesi, kurulduğu yıldan bu yana tecrübeli kaptanlar ve çalışanlar ile hizmet vermeye devam ediyor.

Deniz ulaşımında 5, hatta kış tarifesinde 100 sefer, yaz tarifesinde ise toplamda 120 sefer yapılmakta. İzmit-Gölcük-D.Dere-H.Dere-Ulaşlı-Ereğli-K.Mürsel-Hereke-Yarımca-T.Çiftlik- Derince olmak üzere toplam 11 iskeleye sefer yapılırken, yaz aylarında ada seferleri için Darıca iskelesine de sefer yapılmasıyla birlikte 12 yerleşim birimine ulaşım sağlanıyor. Kara taşımacılığına göre hızlı olmasıyla da dikkat çeken deniz ulaşımı ilçeler arasında yolcularını taşıyor. Kent genelinde özellikle deniz otobüsleri sürati nedeniyle tercih sebebi oluyor. Deniz otobüsleri ve vapurlarda vatandaşlar için her şey düşünülmüş. Kent Kart sistemiyle desteklenen ulaşımda bekleme solanlarının kalitesi, turnikelerin yeni sistemle donatılmasıyla özürlü vatandaşların geçişi kolaylaştırıldı.

www.ulastirma.com.tr

Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim