• BIST 9484.37
  • Altın 2493.505
  • Dolar 32.5975
  • Euro 34.8026
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C

Köln-Bonn Havalimanı'nda polis şiddeti!

Köln-Bonn Havalimanı'nda polis şiddeti!
Almanya Duisburg'da yaşayan Trabzonlu Albayrak Ailesi, yolcu göndermek için gittikleri Köln-Bonn Havalimanı'nda Alman polisinin şiddetiyle karşılaştı.

 

Almanya'nın Duisburg kentinde oturan üç çocuk babası Trabzonlu Yaşar Albayrak (51), eşi Elmas Albayrak (44) ile oğulları Ediz Albayrak (24) ve sözlüsü Dilara Doğan’ı İstanbul’a yolcu etmek için gittikleri Köln-Bonn Havalimanı’nda Alman polisi tarafından bayılıncaya kadar dövüldü.
 
Başında açılan 3.5 santim derinliğinde yara ve koluna aldığı darbelerden dolayı hastaneye kaldırılan Albayrak yaşadıklarını şöyle anlattı: “Oğlum ve sözlüsünün biletleri için havalimanındaki görevli bir bayandan bilgi almak istedim. Görevli bizimle ilgilenmedi. Ben de ’Neden bize yardımcı olmuyorsunuz’ dedim, aramızda kısa süreli bir tartışma oldu. Kısa bir süre sonra polislerin geldiğini ve tartıştığımız bayanla konuştuklarını gördük. Ardından yanımıza gelen polisler, oğluma yönelip kimliğini istedi, bir yandan da kolundan tutup götürmeye çalışıyorlardı. Ben de ’Oğlum bir şey yapmadı, bayanla ben tartıştım’ demeye varmadan, benim de kolumdan çekiştirmeye başladılar. ’Ne yapıyorsunuz?’ derken, birden polisin copla bana saldırdığını gördüm, sonrasını hatırlamıyorum. Yere düşüp bayılmışım. Bunun neresi demokrasi. İş veren durumdayım ve bu memlekete bir sürü vergi veriyorum. Hakkımızı arayacağız.”
 
Elmas Albayrak ise “Bir anda polisler oğlum ve eşimin üstüne çullandıklarında şok oldum. Eşimin kafasına copla vurulduğunu gördüğümde çok korktum ve büyük çığlık attım. Tam bir kabus yaşadık. Uzun süre unutamayız o geceyi” dedi. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim