• BIST 9079.97
  • Altın 2323.472
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9354
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Komşu'ya vizesiz seyahatler devam ediyor

Komşu'ya vizesiz seyahatler devam ediyor
20 kabinli, 600 personelli Lüks Horizon gemisi Türkiye’den vizesiz olarak Yunanistan ve adalarına haftada iki sefer yapacak…10.000 kişi bu yaz Yunanistan’a varacak…

Komşu'ya vizesiz seyahatler devam ediyor

20 kabinli, 600 personelli Lüks Horizon gemisi Türkiye’den vizesiz olarak Yunanistan ve adalarına haftada iki sefer yapacak…10.000 kişi bu yaz Yunanistan’a varacak…

Dünya da ekonomik krizinden en çok etkilenen ve ülkenin malvarlıklarını bile satışa çıkaran Yunanistan ancak 2010 yılı yaz aylarında biraz rahata kavuşmıştu. Çünkü global krizin en az etkilediği sektör olan turizm Yunanistan’ın kurtarıcısı olmuş, o dönem Yunanistan’a en çok turist Türkiye’den gitmişti.

2011 yılı turizm sezonunda da Yunanlıların beklentisi yine Türkiye’den adalarına gelecek olan turistler. Bu nedenle Türkiye den gelecek yolculara vize sormayacak olan Yunanistan Türkiye’den kalkacak birçok kruvaziyer gemisine de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Bunlardan birisi de dünyanın en büyük de luxe Cruıse gemilerinden biri olan ve Yunan adalarına bu yaz giden en büyük ve lüks gemi olma özelliği taşıyan Horizon. Sektörünün öncülerinden Tura Turizm tarafından yapılan tur ve organizasyonlarla Temmuz- Ağustos- Eylül aylarında bu lüks gemi Pazartesi İzmir’den, Salı ise İstanbul’dan hareketle komşu ülke Yunanistan ve adalarına uğrayacak. Horizon her hafta Yunanistan’a yerli ve yabancı 2000 yolcu götürecek.

Tura Turizm yönetim kurulu başkanı Erkunt Öner” Yunanistan limanlarında ve adalarında kalış süresinin uzunluğu da 720 kabinli Horizon gemisinin bu gezisini oldukça cazip kılan özelliklerden biri. Örneğin Santorini adasında günbatımını izlemek, Rodos’ta Tsambika plajında güneşlenmek, Atina’da Akropolis’i rahat rahat gezmek mümkün. Tabii gün sonunda her şey dahil konaklamayla 600 kişinin çalıştığı lüks geminize geri dönmek, günün yorgunluğunu yeni dostluk ve arkadaşlıklarla oldukça konforlu eğlenceli bu ortamda çıkarmak da yolculuğun ayrı bir keyfi. Biz 45 yıllık Tura Turizm olarak bu hizmeti yerli ve yabancı konuklarımıza sunmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim