• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Konteyner Gemi Acenteliği Ödülü MSC'nin

Konteyner Gemi Acenteliği Ödülü MSC'nin
6.'sı düzenlenen Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri'nde, Konteyner Gemi Acenteliği Ödülü'nü MSC Gemi Acenteliği kazandı.

Konteyner Gemi Acenteliği Ödülü MSC'nin

6. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri'nde Gemi Acenteliği Ödülleri iki kategoride dağıtıldı. Konteyner Gemi Acenteliği ve Açık Deniz Yük Gemi Acenteliği olarak kategorilendirilen ödüller sahibini buldu. Gemi Acenteliği kategorisinde Türkiye'de geniş bir servis ağına sahip olan, her hafta Türk limanlarına uğrak yapan MSC Gemi Acenteliği, Altın Çıpa Ödülü almaya hak kazandı.

Filosunu 2010 yılı itibariyla 432 gemiye ulaştıran, dünyanın dört bir yanında sahip olduğu 421 ofis, 40 bin çalışanıyla müşterilerine 6 kıtada servis ağı sağlayan MSC, 1978 yılından beri Türkiye’de hizmet veriyor ve Türkiye'de faaliyet gösteren en büyük konteyner taşıma şirketi olma özelliğini koruyor. Her hafta Türk limanlarına uğrak yapan 19 farklı direkt servisi, ithalat ve ihracatçıların hizmetine sunan şirket; 2010 yılında 1 milyon TEU’nun üstünde konteyner elleçleyerek, Türk ithalat ve ihracatçısına sağladığı kolaylıklar ve açmış olduğu hatlarla Konteyner Gemi Acenteciliği dalında Altın Çıpa'nın sahibi oldu. MSC Gemi Acenteliği CEO'su Hasan Piroğlu'na ödülünü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Denizcilik Sektör Meclis Başkanı ve Altın Çıpa Jüri Heyet Başkanı Erol Yücel verdi.

TOBB Denizcilik Sektör Meclis Başkanı Erol Yücel, yaptığı konuşmasında, organizasyon sahibi olan Deniz Haber Ajansı ve Dünya Gazetesi'ne teşekkürler ettikten sonra MSC'ye tebriklerini iletip ödülünü takdim etti.

MSC'nin 1995 yılında 500 TEU'luk gemilerle İzmir ve İstanbul'da servise başladığını dile getiren Piroğlu, bugün ise bu rakamların 14 bin TEU'luk gemilerin uğrağıyla devam ettiğini dile getirdi. Türkiye'ye güvenlerinin tam olduğunu söyleyen MSC Gemi Acenteliği CEO'su Piroğlu, Trabzon'dan İskenderun'a kadar 10 terminale haftada 19 uğrak yaptıklarını açıkladı. Hedeflerinin, 2023 yılındaki ihracat rekoruna katkı yapmak olduğunu söyleyen Piroğlu, bu konuda servislerinin devam edeceğini açıkladı.

DENİZHABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim