• BIST 9079.97
  • Altın 2323.863
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9444
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Konya Ağır Vasıta’dan Scania teslimatı

Konya Ağır Vasıta’dan Scania teslimatı
Ağır ticari araç seçiminde ilk tercihlerini Konya Ağır Vasıta ve Scania’dan yana kullanan firmaların araç teslimatları gerçekleştirildi.

Scania, zorlu çalışma alanlarında taşınan yüklerin ağırlığı ve hacimleri karşısında üstün performans elde edebilmek için 100 yılı aşan tecrübesi ile bu alanlarda faaliyet gösteren müşterilerinin ihtiyacını karşılamaya devam ediyor.
Doğuş Otomotiv distribütörlüğünde faaliyetlerine devam eden Scania’nın, Konya Yetkili Satıcı ve Servisi “Konya Ağır Vasıta” araç teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Palkim Palalı Ltd. Şti, Avcan Gıda, Ali Çavuşoğulları A.Ş. ve Pembeler A.Ş. yetkililerinin katılımıyla gerçekleşen teslimat törenlerinde firma yetkilileri, Scania’nın kalite algısını en üst düzeyde sunan ve güvenlik unsuruna önem veren bir marka olmasının tercih sebepleri olduğunun altını çizdiler.

"Scania araç sayısını artıracağız"

2013 yılında filosuna 6 adet Scania G400 LA4x2HNA katarak, toplam Scania araç sayısını 11’e yükselten Palkim Palalı Ltd.Şti. sahibi Hacı İsmail Palalı, “Araç sayımızı artırmamız firma olarak markaya duyduğumuz güvenin yansımasıdır. Bu yıl içerisinde filomuzdaki Scania araç sayısını daha da artırmayı planlıyoruz” dedi.
Filosunda bulunan tüm araçları Scania olan Avcan Gıda da, 4 adet Scania G400 LA4x2HNA alarak araç sayısını 11’e yükseltti. Avcan Gıda firma sahibi Hasan Avcan “Scania markasından aldığımız hizmet ve ürün kalitesinden oldukça memnun kaldık. Filomuza kattığımız yeni Scania araçlarımız ile performanslarını birebir gözlemleme imkanımız oldu. Scania ile firmamızın gücünün artacağına inancımız tamdır” açıklamasında bulundu.
1970 yılında kurulan Ali Çavuşoğulları Lojistik Tarım San. Ve Tic. A.Ş.’de Konya Ağır Vasıta tarafından araç teslimatı yapılan bir başka firma oldu. Özellikle gıda taşımacılığı yapan bir filoya sahip olan Ali Çavuşoğulları Lojistik filosunun 11 adedini yine Scania oluşturuyor. Firma yetkilileri yaptığı açıklamada “Ekonomik verileri nedeni ile araç filomuzu yine Scania markası ile genişletmeyi planlıyoruz” dedi.

"Araçlar problemsiz çalışıyor"

Konya’da 1962 yılında kurulan Pembeler A.Ş. ağırlıklı olarak tanker taşımacılığı yapıyor. Filosunu son aldığı G400 ve R440 Scania araçlar ile 30’a çıkaran Pembeler A.Ş.’de düzenlenen törende Yönetim Kurulu Başkanı Halil Pembe, filolarında bulunan yüksek kilometreli Scania araçların bile hala problemsiz bir şekilde çalıştığını ifade ederek “Hizmet verdiğimiz sektöre karşı sorumluluklarımızı layıkıyla yerine getirmeyi amaçlıyoruz. Taşıdığımız yükü güvenli bir şekilde ulaştırmanın yanı sıra uzun ömürlü kullanım ve yüksek verimlilik elde ediyoruz. Aradığımız tüm özelliklere sahip olduğu için tercihimizi Scania’dan yana kullandık” dedi.
Scania, üstün kalitesi ve sağladığı yakıt tasarrufu ile işletme maliyetlerini düşürürken, müşterilerinin kazanımlarının sürekliliği ile üstün rekabet gücü sağlıyor.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim