• BIST 9079.97
  • Altın 2309.701
  • Dolar 32.3391
  • Euro 35.0977
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Kooperatifler’in tercihi Scania ve Krone oldu

Kooperatifler’in tercihi Scania ve Krone oldu
Karayolu taşımacılığının en büyük iktisadi kuruluşları olan kooperatifler de Scania ve Krone’yi tercih ediyor.

 

Scania ve Krone, karayolu taşımacılığı faaliyetlerinde bulunan her kuruluşun tercihi olmaya devam ediyor. İnegöl Taşıyıcılar Kooperatifi de tercihini Scania ve Krone’den yana kullandı. Filosunda 600’ün üzerinde araç bulunan kooperatif, Doğuş Otomotiv Bursa Yetkili Satıcı’SI Koçaslan Otomotiv’den Scania G420 CA4X2HSA 153020 ve Krone Profiliner 2 satın aldı.
 
İnegöl Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi adına Başkan Yusuf Ziya Özbek, yeni araçlarını Koçaslan Otomotiv tesislerinde Genel Müdür Yakup Koçaslan’dan teslim aldı.
 
SS 39 Nolu İnegöl Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yusuf Ziya Özbek, 1988 yılında kurulduklarını ve üye sayılarının 500 adedin üzerinde olduğunu belirterek “Ağırlıklı olarak Starwood, Yıldız Entegre gibi orman ürünleri sektörünün en büyük kuruluşlarının Türkiye geneline taşımacılığını gerçekleştiriyoruz. Filomuzda birçok Scania çekici ve Krone yarı römork bulunuyor. Taşıdığımız ürünlerin hacimli yükler olması ve özenli bir taşıma gerektirmesi nedeniyle filomuzdaki Scania ve Krone’leri referans alarak, tercihimizi aynı markalardan yana kullandık” açıklamasında bulundu.
 
Doğuş Otomotiv distribütörlüğünde Türkiye faaliyetlerini sürdüren ağır ticari araç markası Scania ve Krone farklı yüklerin olduğu gibi farklı işletmelerin de tercihlerinde öncelikli markalar olmaya devam ediyorlar.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim