• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Köprü trafiği şehirlerarası otobüsleri vurdu

Köprü trafiği şehirlerarası otobüsleri vurdu
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde yapılan asfalt yenileme çalışmaları sebebiyle, şehirlerarası yolculuk yapan otobüsleri de olumsuz etkiledi.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde yapılan asfalt yenileme çalışmaları sebebiyle, şehirlerarası yolculuk yapan otobüsleri de olumsuz etkiledi. Köprüdeki trafik sebebiyle normal zamanında terminale gidemeyen otobüsler hem vatandaşı hem de otobüs firmalarını mağdur etti.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde devam eden asfalt yenileme çalışmaları sebebiyle şehirlerarası otobüs firmaları saatlerce rötar yapmak zorunda kaldı. Saatler süren rötar sebebiyle, yolcular ve otobüs firmaları mağdur oldu. Terminallere geç geldikleri için yolcularını normal zamanında alamayan sürücüler, duruma tepki gösterdi.

Köprüdeki trafik sebebiyle Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçişlerde sorun yaşadıklarını söyleyen firma yetkilileri ve sürücüler, Anadolu yakasında otobüs bekleyen sürücülerin saatlerce otobüs beklediklerini belirtti. Şehir dışından gelen otobüslerin zamanında terminale gelemedikleri için yolculukların zamanından fazla sürdüğünü dile getiren sürücüler ise yaşanan sorunun yedek otobüslerin sefere çıkmasıyla çözülmeye çalışıldığını söyledi.

ARABALI VAPUR SEFERLERİNDE KİLOMETRELERCE ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Öte yandan vatandaşlar köprü trafiğinden kurtulmak için arabalı vapura yöneldi. Sirkeci-Harem hattında çalışan vapurları kullanmak isteyen vatandaşlar sebebiyle uzun araç kuyrukları oluştu. Araç kuyrukları Sirkeci’den Yenikapı’ya kadar uzadı. Araçlarıyla arabalı vapura binmek isteyen sürücüler yoğunluk sebebiyle saatlerce beklemek zorunda kaldı. Uzun süre yolda bekleyen sürücüler duruma tepki gösterdi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim