• BIST 9729.68
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Kotil, "Amerika şehirleri önceliğimizdir"

Kotil, "Amerika şehirleri önceliğimizdir"
Türk Hava Yolları tarafından Hilton Otelinde verilen akşam yemeğinde, New York’taki Türk-Amerikan toplumunun önde gelen birçok ismi biraraya geldiler.

Kotil, "Amerika şehirleri önceliğimiz"

Türk Hava Yolları tarafından Hilton Otelinde verilen akşam yemeğinde, New York’taki Türk-Amerikan toplumunun önde gelen birçok ismi biraraya geldiler.

Yemeğe T.C New York Başkonsolosu Mehmet Samsar ve eşi Feruze Samsar olmak üzere,BM Türk Daimi Temsilciliği üyeleri, THY New York Personelleri,Türk-Amerikan toplumununun önde gelen birçok Türk-Amerikan iş adamı,Vakıfbank Genel Müdürü Yıldırım Eroğlu, TABID Başkanı Gökhan Öztürk, Çalık Holding Amerika Genel Müdürü Mahmut Topar ve basın mensupları katıldı.

THY Genel Müdürü Temel Kotil gece esnasında bütün misafirleri ile masaları dolaşarak görüştü ve fikir alışverişinde bulundu.Kotil,gece esnasında yaptığı sunum ile Türk Hava Yolları'nın son yıllarda uluslararası alanda elde ettiği olağanüstü başarıları,THY'nin kurumsal önceliklerini ve hedeflerini etkileyici bir şekilde anlattı.

Kotil, konuşması esnasında THY’nin geçtiğimiz 3-5 yıl içerisinde dünyanın yüzlerce önemli şehirlerine direkt uçuş seferleri başlattığını,THY'nin uçtuğu destinasyonları, kademeli ve planlı bir şekilde genişletme planlarının olduğunu ve özellikle Amerka şehirlerinin öncelikleri arasında olduğunu ifade etti.

Ayrıca bugün dünyanın en büyük Havayolu şirketlerinden biri haline gelmiş olan THY’nin her zaman müşteri hizmetlerini ön planda tuttuğunu ve bunu bir misyon olarak sürdürdüklerini,THY’nin her zaman yenilikçi adımlarla bir dünya markası olarak her alanda daha iyiye yönelik çalışmalar yaptığını,THY’nin uçuş tarifelerinin birçok havayolu şirketlerine nazaran ekonomik avantaj sağladığını bu öceliğin ise dünya rekabet piyasasında THY'yi öne çıkardığını rakam ve istatistiklerle anlattı.

Gecede bulunan misafirler Türk Müziği eşliginde yemeklerini yediler.Program sonunda, Dr.Kotil, THY ailesi ve birçok davetli ile birlikte fotoğraflar cektirdi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim