• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Kotil basketbolun devleriyle buluştu

Kotil basketbolun devleriyle buluştu
Türk Hava Yolları (THY), sponsoru olduğu Avrupa Basketbol Ligi Final Dörtlüsü'nün bugün başlayacak maçlarının açılışını, Londra'daki tarihi Doğal Tarih Müzesi'nde gerçekleşen gala ile yaptı.

THY'nin düzenlediği gala yemeği, İngiltere'nin başkenti Londra'daki dünyanın en eski müzelerinden Doğal Tarih Müzesi'nin (Natural History Museum) tarihi atmosferinde gerçekleşti. Resepsiyonun ardından düzenlenen gala yemeğine THY Genel Müdürü Temel Kotil, Avrupa Basketbol Ligi Başkanı Jordi Bertomeu, ESPN International direktörü Esteban Apraez, Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Ünal Çeviköz , KKTC Londra Temsilcisi Oya Tuncalı ve THY'nin üst düzey yöneticileri ile Londra'daki Türk Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve işadamlarının da aralarında bulunduğu 500 davetli katıldı.

 
DİNAZOR MANZARALI YEMEK
 
Gecede bir konuşma yapan THY Genel Müdürü Temel Kotil, Türk Hava Yolları'nın spora ve buna benzer projelere desteğini sürdüreceğini belirterek Avrupa Basketbol Ligi'nin Avrupa'da en tepede olmasa bile THY'nin desteği ile birincilik yolunda ilerleyeceğini söyledi. Kotil, THY olarak nasıl büyüyeceklerini, nasıl uçak alacaklarını ve nasıl planlama yapacaklarını çok iyi bildiklerini buna karşın kendileri için en önemli unsurun müşteri memnuniyeti olduğunu vurgulayarak 100. destinasyonu olan Malta'ya iki hafta içinde uçuşa başlayacakları müjdesini verdi.
 
Avrupa Basketbol Ligi Başkanı Jordi Bertomeu da konuşmasında, THY'nin sponsorluğunun spor aktivitelerini ve görevlerini tanıtmak için önemli bir fırsat olduğunu belirtti.
 
Konuşmaların ardından Kotil, üzerinde THY'nin 80. Yılı yazılı pastayı kesti.
 
Gecede ayrıca THY tarafından hazırlanan Avrupa Basketbol Ligi'nde yarışacak dört kentten görüntülerin yer aldığı belgesel gösterildi.
 
Galanın son bölümünde de ünlü Türk caz sanatçısı İlhan Erşahin ve Wonderland grubu kısa bir performans sergiledi.
 
Öte yandan yemekte konuklara, Türk çayı, Türk kahvesi ve lokumu ikram edildi.
 
temelkotil4.jpg
 
www.UlasımOnline.com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim