• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

"Kristina Katarina" Bartın Limanı'na geldi

"Kristina Katarina" Bartın Limanı'na geldi
Finlandiya bayraklı Kristina Katarina isimli yolcu gemisi Bartın Limanı'na geldi.

"KRİSTİNA KATARİNA" BARTIN LİMANINDA

Finlandiya bayraklı Kristina Katarina isimli yolcu gemisi Bartın Limanı'na geldi.

Finlandiyalı 357 turist ile 2 Ekim'de İstanbul'dan yola çıkan, Köstence, Odessa, Sevastopol, Yalta Limanları'ndan sonra Bartın Limanı'na gelen yolcu gemisini Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu karşıladı.

Finlandiya'dan üniversitelerin öğretim üyeleri ağırlıklı olmak üzere 12-90 yaş arası 357 yolcuyu Bartın Limanı'na getiren 138 metre uzunluğunda 12 bin 907 grostonluk geminin kaptanı Ulf-Peter Lindström, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu'nu gemide misafir etti.

1998 yılı yapımı olan geminin ilk kez Bartın Limanı'na geldiğini belirten 14 yıllık Kaptan Lindström, "Gemimiz 468 yolcu kapasitelidir. Hepsi Finlandiyalı 105 personelimiz var. Ben daha önce başka bir yolcu gemisi ile Bartın Limanı'na gelmiştim. Kristina Katarina ilk kez Bartın'a geliyor.

Türkiye'de Karadeniz'de uğradığımız tek liman burası. Gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim" dedi. Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ise, "Bartın Limanı'na gelmenizden ve 357 turisti yöremiz ile buluşturmanızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Sizleri her zaman Bartın'da görmek arzusundayız" dedi.

Fırıncıoğlu, gemi kaptanına kanaviçe ve tel kırma işlemeli örtü, İnkumu Kayası'nın yer aldığı tablo ve belediye logolu kupa hediye etti. Kaptan Lindström de, gemiyi ziyareti anısına Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu'na geminin resminin bulunduğu şilt hediye etti. Kaptan daha sonra Başkan Vekili'ne gemiyi gezdirdi.

Çakrazlılar Nakliyat acenteliğinde Bartın'a gelen gemiyi gezi sırasında firma yetkilisi Taner İğci ile Belediye Liman İşletme Müdür Vekili Birol Demirkoparanoğlu da Başkan Vekili Fırıncıoğlu'na eşlik etti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim