• BIST 8718.11
  • Altın 2240.86
  • Dolar 32.3271
  • Euro 35.1407
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Krone, 94 araç teslim etti

Krone, 94 araç teslim etti
Alman treyler markası Krone, müşterileri tarafından tercih edilmeye devam ediyor. Krone, değişik sektörlerde faaliyet gösteren müşterilerine toplamda 94 adet araç teslimatı gerçekleştirdi.

Almanya dışındaki tek fabrikası Türkiye’de bulunan Avrupa’nın lider treyler üreticilerinden Krone’nin teslimatları hız kesmeden devam ediyor. İzmir Tire’de yıllık 10 bin adetlik kapasiteye sahip olan Krone fabrikasında üretilen treylerler, sağlamlığı ve kalitesi nedeniyle tercih ediliyor.  Krone, son olarak farklı sektörlerde hizmet eden müşterilerine toplamda 94 adet araç teslimatı gerçekleştirdi.

Vita Tarım, 25 adet Cool Liner; MSU Asya 15 adet Cool Liner; Çamsan 15 adet Profi Liner; Özmutlu Ekspres, 8 adet Profi Liner; İsmail Tosun, 5 adet Profi Liner; Barlas, 5 adet Profi Liner; Gaye Trans, 5 adet Profi Liner; Panpet, 5 adet Profi Liner; TRF Lojistik 5 adet Mega Liner ve Irk Nakliyat 6 adet Profi Liner teslim aldı.

Vita Tarım

Merkezi Antalya’da bulunan ve yurt içi-yurt dışına sebze-meyve taşımacılığı yapan Vita Tarım adına 25 adet Cool Liner aracı Krone Antalya Bölge Satış Yetkilisi Burak Ergün’den teslim alan Ömer Osmani, Krone’yi araçların üstün özellikleri ve kalitesi nedeniyle tercih ettiklerini söyledi.

Çamsan

MDF ve laminant parke üretiminde Türkiye’nin lider firmalarından biri olan Çamsan da, filosuna 15 adet daha Krone Profi Liner kattı. Sakarya, Hendek’te bulunan Çamsan fabrikasında düzenlenen törene Çamsan’dan Erol Tiryaki ve Krone Bolu Bölge Satış Yetkilisi Cenk Rona katıldı. Böylece, Çamsan’ın filosundaki Krone treyler sayısı 35’e yükseldi.

TRF Lojistik

Krone marka treyleri tercih eden diğer bir firma da TRF Lojistik oldu. Kendi öz malı olan araçlarla Avrupa’ya taşımacılık gerçekleştiren TRF Lojistik de, 5 adet Krone Mega Liner’ı bünyesine kattı. Ağır nakliye ve özel yük taşımacılığı da yapan TRF Lojistik, çok genç bir araç filosuna sahip. Krone araçları Krone Tire fabrikasından teslim alan Özgen Keser, Krone’yi markaya duydukları güven ve ikinci el değeri nedeniyle tercih ettiklerini belirtti. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim