• BIST 9708.77
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 29 °C

Krone yılın ilk yarısında geçen yılı geçti

Krone yılın ilk yarısında geçen yılı geçti
Krone, 2011 yılının ilk yarısındaki satış adetlerinde geçen senenin tamamında elde ettiği rakamı geçerek başarılı bir satış grafiği sergiledi.

Krone ilk yarıda geçen yılı geçti

Krone, 2011 yılının ilk yarısındaki satış adetlerinde geçen senenin tamamında elde ettiği rakamı geçerek başarılı bir satış grafiği sergiledi.

Krone, 2011 yılı ilk 6 ayında 582 adetlik satış ile, geçen yılın tamamında elde ettiği 556 adetlik satış performansının üzerinde bir başarı gösterdi. TAID verilerine göre,Krone’nin satışını gerçekleştirdiği ürün gamında, 4 bin 539 adet olan toplam pazardan yaklaşık yüzde 13’lük pay elde eden Krone, geçen yılın aynı dönemine kıyasla gerçekleşen yüzde 176 oranındaki satış adedi artışı ile 2011 yılının ilk dönemini başarıyla tamamladı. Ayrıca Krone, ilk 6 ayda sağladığı 135 adetlik satışla sektörde frigorifik segmentte tercih edilen bir marka olduğunu kanıtladı.

Krone Satış Müdürü Mert Benli, 2010 yılının, bir önceki yıldan ötelenen siparişler ile büyüdüğünü hatırlatarak „Bu yılın ilk 6 ayında ise piyasa normale döndü ve ihtiyaç duyulan siparişler gelmeye başladı. Krone’nin ilk 6 aylık performansına baktığımızda, geçen yılın tamamında gerçekleştirdiğimiz satıştan daha fazlasını bu yıl ilk 6 ayda yaptık.“ dedi.

Benli, yılın devamında da sektörün yükselişinin sürmesini beklediklerini belirterek „Doğuş Otomotiv olarak, markamıza ve ürünlerimizin kalitesine güveniyoruz, satışlarımızda yakaladığımız yükseliş trendini devam ettirmeyi hedefliyoruz. Frigorifik segmentde elde ettiğimiz başarıyı daha da yukarı taşımayı amaçlıyoruz. 2011 yılının, Krone’nin marka imajını ve kalitesini yansıtan bir yıl olacağını düşünüyoruz“ açıklamasında bulundu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim