• BIST 9090.36
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3697
  • Euro 34.9682
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Kruvaziyer turizm Marmaris'te sürüyor

Kruvaziyer turizm Marmaris'te sürüyor
Muğla'nın Marmaris ilçesine aynı gün içerisinde ''Thomson Celebration'' ve ''Costa Deliziosa'' isimli iki yolcu gemisi geldi.

Kruvaziyer turizmi Marmaris'te tam gaz sürüyor

Muğla'nın Marmaris ilçesine aynı gün içerisinde ''Thomson Celebration'' ve ''Costa Deliziosa'' isimli iki yolcu gemisi geldi.

Haftalık çıktığı Akdeniz turu kapsamında, ana liman olarak kullandığı Marmaris'e yolcu indirmek için sabah saatlerinde gelen ''Thomson Celebration'', limanın büyük iskelesine yanaştı. Geminin ilçeye bin 247 turist getirdiği ve alacağı yeni yolcularla bir gün sonra turuna devam edeceği belirtildi. Celebration'ın ardından Marmaris Körfezi'ne giriş yapan dev yolcu gemisi ''Costa Deliziosa'' ise limana aynı anda iki büyük kruvaziyer sığmadığı için açıkta bekledi. Yolcular, geminin filikaları ve tur tekneleriyle limana taşındı. Limasol'dan gelen gemide 2 bin 566 yolcu ve 894 personel bulunduğu öğrenildi. Gümrük işlemlerinin tamamlanmasının ardından gemilerden inen yolcular, havanın yağışlı olmasına rağmen ilçeyi gezerek Marmaris Kapalı Çarşısı'nda alışveriş yaptı. Marmaris Liman İşletmeciliği yetkilileri, 92 bin 720 groston ağırlığında, 267 metre uzunluğunda ve 33 metre genişliğinde olan ''Costa Deliziosa''nın, son bir ay içerisinde ilçeye üçüncü seferini yaptığını bildirdi. ''Costa Deliziosa'' akşam saatlerinde Marmaris'ten ayrılarak Santorini'ye gidecek, ''Thomson Celebration'' de demir alarak Akdeniz turuna devam edecek.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim