• BIST 9524.59
  • Altın 2490.448
  • Dolar 32.5467
  • Euro 34.722
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

KTO, KSO, Hamdi Topçu'dan sefer sözü aldı

KTO, KSO, Hamdi Topçu'dan sefer sözü aldı
KTO, KSO, MÜSİAD Konya heyeti Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Hamdi Topçu’yu ziyaret etti.

Konya Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Muhammet Uğur Kaleli’nin programlarından dolayı katılamadığı ziyarete, KTO Başkanı Selçuk Öztürk, KSO Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz’dan oluşan heyet gerçekleştirdi.

Ziyarette, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Hamdi Topçu ile Konya’ya yapılan uçak seferleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Konya ile İstanbul Atatürk Havalimanı arasında yapılan uçak seferlerinin sayısının artırılması ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na sefer yapılmasının gerekliliğinin iletildiği ziyarette, bilet fiyatlarının yüksekliği, uçuşlarda yaşanan rötar ve iptallerden dolayı yaşanan rahatsızlıklar dile getirildi.

Konya uçuşlarında yaşanan sorunların iş dünyasında sıkıntılara yol açtığının belirtildiği ziyarette özellikle sefer sayısı ele alındı.

Rakamlarla sefer sayılarının hangi saatlerde olması gerektiği belirtilirken, Konya’nın yolcu kapasitesi ile bu seferleri kaldırabileceği ifade edildi. Bir tanesi öğle seferi olmak üzere Atatürk Havalimanı’na sefer sayısının arttırılması ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na uçuşların SunExpress Havayolları ile Haziran ayı sonuna kadar başlaması noktasında THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Hamdi Topçu’dan söz alındı. Konya’nın diğer illerle bağlantılı uçuşları konusunun da görüşüldüğü ziyarette, İzmir’den SunExpress vasıtasıyla Konya üzerinden aktarmalı Trabzon, Van ve Mardin gibi illere uçak seferlerinin eklenmesinin, Karadeniz Bölgesi, Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde iş yapan Konya iş alemini ve vatandaşları hem zaman kaybından, hem de kaynak israfından kurtaracağı belirtildi. Ziyarette yılsonuna kadar bu seferlerin başlaması konusunda söz alındı.

Konya uçuşları noktasında Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun yakın ilgisinden dolayı minnettarlıklarını ileten heyet, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Hamdi Topçu’ya da ilgisinden dolayı teşekkür etti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim