• BIST 8980.39
  • Altın 2284.818
  • Dolar 32.3279
  • Euro 35.0498
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

KTÜ Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü'nde mezuniyet sevinci

KTÜ Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü'nde mezuniyet sevinci
Karadeniz Teknik Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü bu yıl 15. Dönem mezunlarını verdi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği bölümü mezuniyet töreni Cuma günü bölümün Dereli yerleşkesinde yapıldı.

Bu yıl Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisi bölümünden 62 ve Gemi Makine İşletme yandal programından ise 4 öğrenci mezun oldu. Bu yılki mezunlarla birlikte bölüm kurulduğu günden bu zamana kadar toplam KTÜ Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümünden 582 Uzakyol Güverte Zabiti, 23 Uzakyol Makine Zabiti mezun verilmiş oldu.

Törende Bölüm birincisi Uzakyol Vardiya Zabiti Aykut Akgöz’ün yaptığı konuşmada denizcilik sektörüne genç bireyler olarak katılmaktan onur ve gurur duyarken bir o kadarda heyecan içinde olduğunu söyledi. Yapılan törende Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği bölüm başkanı Doç.Dr.Ersan Başar sektöre bu zamana kadar 582 güverte ve 23 makine mezunu verdiklerini bunun sektör açısından ve okul açısından çok önemli olduğunu ayrıca STCW kursları kapsamından Karadeniz bölgesinde önemli bir hizmet verdiklerine vurgu yaptı. Deniz Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Yrd.Doç.Dr.İsmail Altın ise yaptığı konuşmasında Fakültenin Denizciliğin tüm alanlarında eğitim verdiğini belirti. Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Sürmene’nin Denizcilik açısından tersanesi ve denizcilik okulları ile bir marka haline geldiğini söyledi. Son konuşmayı yapan Sürmene Kaymakamı Şevket Atlı ise Mezuniyet törenlerindeki en büyük övünç kaynaklarından bir tanesinin de ailelere ait olduğunu dile getirerek genç mezunlara gelecek yaşantıları hakkında örnekler vererek konuşmasını tamamladı. 

Konuşmalardan sonra öğrenciler flama değişimi yaparak mezun olan öğrenciler bir alt sınıflara okul flamasını teslim ettiler.

Mezuniyet törenine Sürmene Liman Başkanı Murat Özben ve ülkemizin önde gelen denizcilik firmalarından Er Denizcilik adına İnsan Kaynakları Müdürü Atilla Telli, Beşiktaş Denizcilik adına İnsan Kaynakları Müdürü Tanyol Beşek, İnce Denizcilik adına Operasyon Müdürü Mustafa Balmuk, Arkas Denizcilik adına Ferit Gökdeniz, Vera Denizcilik temsilen Serhat Acar, Denak Denizcilik adına Serkan Özdemir, Dramar Denizcilik adına Ferit Dinçer ve Negmar Denizciliği temsilen Menderes Yaşaryıldız, mezuniyet törenine katılarak dereceye giren öğrencilere hediyeler vererek tüm mezunları kutladılar.

Mezuniyet Töreni, öğrencilerin hep birlikte şapkaları atmaları ile sona erdi ve sonrasında mezunlar, aileler, Öğretim elemanları ve konuklar birlikte verilen kokteyle katıldılar.

ktu-mezunic-1.jpgktu-mezunic-2.jpgktu-mezunic-3.jpg

http://www.ulastirma.com.tr

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim