• BIST 9090.31
  • Altın 2324.753
  • Dolar 32.3724
  • Euro 34.9675
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Kürek takımları Fethiye'de kampa girdi

Kürek takımları Fethiye'de kampa girdi
Ilıman iklimi ve durgun denize sahip Fethiye ilçesi, kampa giren Romanya Kız ve Erkek Kürek Milli Takımı ile Galatasaray Kürek Takımını ağırlıyor.

Romanya Kız ve Erkek Kürek Milli Takımı ile Galatasaray Kürek Takımı, Fethiye'de kampa girdi. Fethiye Belediyespor Tesisleri'nde kampa giren takımlar, ılıman iklimi ve durgun denize sahip ilçede çalışmalarını sürdürüyor.

Galatasaray Kürek Takımı Yardımcı Antrenörü Gökhan Aksu, kampa 23 sporcu ile katıldıklarını söyledi. Köyceğiz'de 27 ve 28 Şubat'ta düzenlenecek milli takım seçmelerine kadar kampı sürdüreceklerini kaydeden Aksu, 7 ve 8 Mart'ta da Türkiye Şampiyonası'na katılacaklarını dile getirdi.

Aksu, kamp süresince hem milli takım seçmelerine hem de şampiyonaya günde 2 antrenmanla hazırlandıklarını vurguladı. Kulüp olarak kamp için 16 yıldır Fethiye'yi tercih ettiklerine değinen Aksu, iklim ve deniz olarak ilçenin bu spora çok uygun olduğuna işaret etti.

4 bin metrelik doğal körfez

Fethiye Belediyespor Koordinatörü Nasuf Dinçer ise 2001 yılından bu yana Fethiye Belediyespor kürek takımını çalıştırdığını belirtti. İlçedeki gençlerin daha sağlıklı ortamda bulunması, boş zamanlarını değerlendirmesi ve okul döneminde aldıkları sportif eğitimlerin devamını sağlamaya çalıştıklarını anlatan Dinçer, şöyle konuştu:

"Her yıl 4-5 takım buraya kampa geliyor. Bu yıl biraz daha fazla takım geldi. Türk takımlarının yanı sıra ilçemizi yabancı takımlar da tercih ediyor. Balkan ülkeleri de artık bizi tanımaya başladı. Sırbistan, Bulgaristan, Romanya, Kanada, Avusturya'dan gelen takımlarımız var. Bu yıl, Romanya'dan gelen ekip kalabalık geldi. Türk milli takımımız da 20 Şubat'ta gelecek." Dinçer, yaklaşık 4 bin metrelik doğal körfezi ile kürek sporuna hitap eden ilçenin daha fazla Avrupa ülkesi takımını ağırlaması için çalıştıklarını sözlerine ekledi.

www.ulastirma.com.tr

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim