• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Kurumların teknik BT eğitimi AVNET'ten

Kurumların teknik BT eğitimi AVNET'ten
Dünya genelinde 70’ten fazla ülkede 300’den fazla lokasyonda şirketlerin bilişim ihtiyacını karşılayan AVNET, Türkiye’deki açılımını teknik BT eğitim hizmetleri ile sürdürüyor.

AVNET, şirketler için geliştirdiği katma değerli BT çözümlerine ek olarak, bilişim sektöründeki deneyim ve birikimini eğitim alanında da paylaşacak. Müşterilerine dünyanın 3 kıtasında ve 35’i aşkın ülkede eğitim hizmetleri sağlayan AVNET Teknoloji Çözümleri, IBM ile önemli bir iş birliğine imza attı. Gerçekleşen anlaşma ile IBM ile 25 yıllık geçmişe dayanan iş ortaklığı BT eğitimi alanında da genişledi.

IBM’in “Global Training Provider” programının Türkiye’deki tek yetkili sağlayıcısı olan AVNET Teknoloji Çözümleri, inşaattan enerjiye, telekomünikasyondan lojistiğe, finanstan otomotive kadar tüm şirketlerin BT alanında yaptıkları yatırımların getirisini üst düzeye çıkarmayı amaçlıyor. Veri tabanı yönetimi, güvenlik, ağ planlama, sanallaştırma, uygulama yönetimi gibi onlarca başlık altında hazırlanan; yüksek bilgi ve deneyim gerektiren eğitimler, ilgili ürünlerde sertifikasyona sahip eğitmenler tarafından sağlanacak.
 
Hayata geçen anlaşma ve eğitimler hakkında değerlendirmede bulunan AVNET Türkiye Pazarlama Müdürü Sırma Erkan; “Bilgi teknolojileri konusunda bu alanda çalışanlara sağlanabilecek en iyi içeriklerden biri olan 'Global Tarining Provider' eğitim programının hem kurumlara hem de eğitim alan katılımcıların yetkinlik ve iş sonuçlarına etki edecek kazanımlar sağlayacağından eminiz. Kısa sürede CTO ve eğitim departmanlarının dikkatini çekeceğine inandığımız bu program ile sektörde önemli katkı sağlayacağımıza inanıyoruz. Teknik bilgiyi pratikte uygulamanın en iyi yolu, ürünle birebir çalışmaktır” açıklamasını yaptı.
 
Eğitimler tüm Türkiye’de AVNET Teknoloji Çözümlerinden ve AVNET iş ortakları üzerinden de talep edilebilecek. Küresel alanda bilgilerini geliştirmek, teknik eğitim arayanlar başvurularını ve eğitimler hakkındaki detayları https://academy.avnet.com/tr/training/ adresinden ulaşıp gerçekleştirebilecek.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim