• BIST 9093.9
  • Altın 2324.48
  • Dolar 32.3555
  • Euro 34.9625
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

KUTO Liman Platformu'na desteğini çekti

KUTO Liman Platformu'na desteğini çekti
Kuşadası Ticaret Odası, Kuşadası Liman Platformu'na karşı bir eylem düzenleyerek, desteğini çektiğini açıkladı.

Kuşadası Ticaret Odası Liman Platformu'na desteğini çekti 

Kuşadası Ticaret Odası, Kuşadası Liman Platformu'na karşı bir eylem düzenleyerek, desteğini çektiğini açıkladı. Platform tarafından turizm sezonunda siyasi beklentilerle eylemler düzenlendiğini ve bu şekilde ekmekleriyle oynandığını belirten esnaf temsilcileri, "Yeter artık, yakamızdan düşsünler." dedi.

'Platformun Gerçek Amacı ve Yüzü Ortaya Çıktı'

Ellerinde dövizler de taşıyan esnaflar, "Liman Platformu, kuruluşundan bugüne kadar sadece ve sadece kendi siyasi beklentileri adına eylemler düzenlemiştir. Yaptıkları mitinglere katılan esnaf sayısı üç dördü geçmemiştir." şeklinde konuştu.
Eyleme katılan esnaflar adına bir açıklama yapan Muzaffer Büyükfidan;

"Kuşadası Limanı üzerinden yürütülen tartışmalar, ne yazık ki artık bizlere büyük darbe vurmaktadır. Bizim hakkımızı savunduğu iddiasıyla kurulan platformun amacı ve gerçek yüzü ortaya çıkmıştır. Kuşadası esnafının yüzde 80'i, ekmeğini limandan kazanmaktadır. Bizler için önemli olan limanı kimin işlettiği değil, varlığı ve işlevselliğidir. Bugün işletici firma, yatırım yapmak isterken engellenmeye çalışılıyor. Bu durum, limanın sezon içindeki ve hattâ gelecek senelerdeki potansiyeline büyük darbe vuruyor. Kuşadası Liman Platformu'na ve eylemlerine artık dur diyoruz. Platform içindeki hiç kimse bizi temsil etmiyor. Platforma destek veren ve bizlerin de üye olduğu sivil toplum kuruluşu temsilcilerini de daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Siyasi oyunlara alet olmasınlar. Siyaset yapmak isteyen, partilere üye olsun." diyerek tepkisini gösterdi.

Geçen günlerde Ticaret Odası meclis toplantısında Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, dört ay önce kurulan Liman Platformu'nun çalışmalarının kendileri açısından yapıcı bir tavır sergilemediğini, bu sebeple üyelikten ayrıldıklarını belirten bir açıklamada bulundu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim