• BIST 9548.09
  • Altın 2495.504
  • Dolar 32.4973
  • Euro 34.5457
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 23 °C

Laraki Yat Tasarım yeni konseptini tanıttı

Laraki Yat Tasarım yeni konseptini tanıttı
Yat tasarımcısı Abdeslam Laraki dokuz katlı 163 metrelik motor yat Prelude konseptini görücüye çıkardı.

 

Yat tasarımcısı Abdeslam Laraki dokuz katlı 163 metrelik motor yat Prelude konseptini görücüye çıkardı.

Laraki Yat tasarımın lideri olan Abdeslam Laraki yeni tasarımı olan Prelude ile ilgili “ Herhangi bir kısıtlama olmaksızın bir mega yat tasarlamak istedim” dedi.  Şu anda inşa edilmekte olan ve en iyi 20 proje sıralamasında sekizinci sırada olan 126 metrelik Privilege One isimli yatı da tasarlayan Laraki “Yatta herkes aynı anda farklı tecrübeler yaşayabilir. Alanları farklı farklı şekilde yapmak istedim bu sayede misafirlerin her seferinde farklı bir tecrübe yaşama şansları olacak” dedi.

Laraki isteklerini yeni tasarımı olan Prelude’nin farklı alanlarında tasarladığı bölümlerle gerçekleştirdi. Dokuzunca katta bulunan uçuş bölümü tamamen cam kaplı bir salondan oluşmakta, cam kaplama sayesinde 360 derecelik görüşe bilardo masaları, kart oyunları masaları ve iki büyük kıç terası eşlik ediyor.

Bir alt katta, sekizinci güvertede rahatlık ve su terapisi havuzunun yanında yukarda ki terastan iki büyük su kaydırağı ile aşağı kayabilecekleri bir büyük oyun havuzu bulunmakta. Bu bölgede ayrıca tropik bir bahçe ve 20 misafirlik otomatik suşi bar bulunmakta.

Yedinci güverte büyük bir salon ve eğlence alanı sunuyor, eğlence alnında güneşlenmek için şezlonglar, oturmak için koltuklar, bir süs havuzu bir dev ekran ve barlar bulunmakta. Altıncı Güverte yat sahibi güvertesi olarak ayrılmış durumda. Bu bölge yat sahibinin isteğine göre özel olarak düzenlenebilecek. Ancak ön tarafında bir havuzlu terası, iki tarafında iki büyük yan terası bulunmakta. Kıç bölümünde ise büyük dairesel bir yaşam alanı ve yemek alanı bulunmakta.

Dördüncü güvertenin ön tarafı sahil, havuz bölgesi, büyük bir havuz, ek olarak bir spa havuzu, bir çok oturma alanı şezlong ve iki tane bar ile bu bölgede bir de helikopter alanı bulunuyor. Dördüncü katta ayrıca 160 metre karelik altı misafir odası bulunmakta. Prelude’da 36’dan fazla misafir kalabilecek.

prelude-yacht.jpg

prelude-yacht1.jpg

prelude-yacht2.jpg

prelude-yacht3.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim