• BIST 9079.97
  • Altın 2323.714
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.949
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Lassa ile römorkler yola sağlam çıkıyor

Lassa ile römorkler yola sağlam çıkıyor
Bu yıl 25. yılını kutlayan Türkiye lastik sektörünün lideri Brisa, Lassa markası için hayata geçirdiği ‘Yola Sağlam Çık’ projesi kapsamında, 2.500 römorka ücretsiz olarak reflektör monte etti.

 

Bu yıl 25. yılını kutlayan Türkiye lastik sektörünün lideri Brisa, Lassa markası için hayata geçirdiği ‘Yola Sağlam Çık’ projesi kapsamında,  Balıkesir, Manisa, İzmir, Aydın, Konya, Mersin, Adana ve Gaziantep’te toplam 2.500 römorka ücretsiz olarak reflektör monte etti.
 
Proje, karanlıkta fark edilmeyen römorklara arkadan çarpma nedeniyle yaşanan ölümlü ve yaralanmalı kazalara dikkat çekmeyi hedefliyor.
 
Türkiye lastik sektörünün lideri Brisa’nın Lassa markası ile ilk olarak 2011 yılında hayata geçirdiği Yola Sağlam Çık projesi kapsamında, emniyetli bir sürüş için göz sağlığına, sağlıklı beslenme ve düzenli egzersizin önemine ilişkin Türkiye’nin birçok noktasındaki ağır ticari araç kullanıcılarına yönelik çalışmalar yapılmıştı.
 
 ‘Yola Sağlam Çık Projesi’nin son halkası olan reflektör projesiyle ise Lassa, çiftçilerin de yanında olduğunu gösterdi. Türkiye’de her yıl meydana gelen ortalama 4.000 civarında ölümlü ya da yaralanmalı trafik kazasına dikkat çekmek ve bu kazaların azalmasına destek vermek amacıyla 2500 römorka ücretsiz olarak reflektör monte edildi. 
 
‘Yola Sağlam Çık’ Projesi ile traktör sürücülerinde sürüş emniyeti konusunda farkındalık yaratmayı hedeflediklerini söyleyen Brisa Tüketici Ürünleri Pazarlama Direktörü Egemen Atış, “Yasal zorunluluk olmasına rağmen, istatistiklere göre, römorkların arkasına reflektör takılmadığı için kaza oranları her yıl artıyor. Biz de bu soruna dikkat çekebilmek ve çiftçilerimize destek olabilmek için, 8 ilde 10 ayrı etkinlik gerçekleştirdik ve 2.500 römorka ücretsiz olarak reflektör monte ettik. Bu illerdeki traktör sürücüleri de,artık yola sağlam çıkıyor. . Ayrıca, traktörlerin görünürlüğünü arttırarak, yolda karşılaştıkları diğer araçların da sürüş emniyetine katkı sağlanmış oluyor” dedi.
 
Atış, Brisa olarak trafik güvenliği alanındaki sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini ve çiftçilerin yanında olmayı sürdüreceklerini belirtti. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim