• BIST 9123.21
  • Altın 2323.393
  • Dolar 32.3527
  • Euro 34.951
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Lassa İtalya Autopromotec Fuarında

Lassa İtalya Autopromotec  Fuarında
Türkiye’nin lastik üreticisi olan Brisa’nın 80’in üzerinde iş ortağı ile 60’ın üzerinde ülkede araç sahipleri ile buluşan Lassa markası, 22-26 Mayıs tarihleri arasında İtalya’nın Bologna Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen 25. Autopromotec Fuarı’na katılıyo
İki yılda bir gerçekleştirilen, otomotiv ekipmanları ve satış sonrası ürünlerinde uzmanlaşmış uluslararası fuar olarak dikkatleri üzerine çeken Autopromotec, sadece İtalya’dan değil, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçiler için markalar ve üreticilerle önemli buluşma platformlarından birisi olarak kabul ediliyor.
 
Brisa fuarda, Lassa markalı yaz ve kış lastikleri, performans lastikleri, 4×4 lastikleri, kamyonet ve minibüs lastikleri ile toplamda 21 farklı lastik çeşidini ziyaretçilerle buluşturuyor. Lassa’nın uluslararası bağımsız test kuruluşu TUV tarafından da testleri yapılarak onaylanan ürünlerini de sergileme şansı buluyor; Prestij segmentinde hem yurtiçi hem de uluslararası pazarlarda tercih edilen ve spor segmentte yer alan deseni Phenoma; üstün yol performansı ve asfalt üzerinde son derece sessiz bir sürüş sağlayan ve sportif tasarıma sahip  Competus H/P, her türlü yol koşulunda üstün performans sağlamak üzere tasarlanan Impetus REVO, ilk kez uluslararası ziyaretçilerle buluşturduğu çevre dostu otomobil yaz lastiği Greenways ve otomobil kış lastiği Snoways 3 gibi ürünlerini araç sahiplerinin ve iş ortaklarının beğenisine sunuyor.
 
Lassa olarak, uluslararası pazarlarda sağlamlığı ile performans gösteren bir portföye ve aynı zamanda orta seviyeden en zor seviyeye kadar farklı coğrafyalarda tüm kış koşullarına uygun kış lastiklerine sahip olduklarını belirten Brisa Uluslararası Satış ve Pazarlama Direktörü Halit Şensoy, “İhracatımız içinde öncelikli pazarlar arasında yer alan İtalya’da, 5 farklı bölgede Lassa ürünlerini, satış ve pazarlama çalışmalarını yaparak tüm ülkede öncelikli olarak otomobil ve hafif ticari araç sahipleriyle buluşturuyoruz. Autopromotec Fuarı, zengin portföyümüz ve ürünlerimizi böylesine yoğun ve birebir ilgili kitleyle buluşturmamız açısından çok önemli bir fırsat. Öte yandan bu fuar, uluslararası pazarların gidişatıyla ilgili görüşe sahip olmamız açısından da büyük önem taşıyor. Yeni ürünlerimiz Greenways ve Snoways 3 desenlerini de ilk kez Autopromotec Fuarı’nda sergiliyoruz. En yüksek müşteri memnuniyeti hedeflenerek geliştirilen ürünlerimizin yoğun ilgi göreceğine inanıyorum” dedi.
 
www.UlasımOnline.com
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim