• BIST 8990.32
  • Altın 2291.731
  • Dolar 32.3264
  • Euro 35.0657
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Lassa "Yola sağlam çık" ile Düzce'de

Lassa "Yola sağlam çık" ile Düzce'de
25. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Brisa, Lassa markası ile hayata geçirdiği "Yola Sağlam Çık" sosyal sorumluluk kampanyasıyla 12 Temmuz Cuma günü Düzce uzun yol şoförleriyle buluşacak.
Lassa'dan yapılan açıklamada, proje kapsamında 63 gün boyunca 45’den fazla noktayı ziyaret edecek olan "Yola Sağlam Çık" ekibinin, sağlıklı beslenmeden fiziksel egzersizlere kadar birçok farklı konuda ağır vasıta / uzun yol sürücülerini bilgilendireceği belirtildi.
 
Uzman Diyetisyen Ülker Özarslan Bilgin, önce sürücülerin vücut kitle endeksini hesapladığını, ardından da kan şekerinin düşmesi, ağır yiyeceklerin yarattığı hazımsızlık, sıvı kaybı ve uyku hali gibi yol alırken risk oluşturabilecek beslenme kaynaklı sorunların engellenmesi için gerekli bilgileri uzun yol şoförleriyle paylaştığını belirtti.
 
Bu doğrultuda ana ve ara öğünler için tercih edilebilecek yiyecek alternatifleri de sürücülere aktarılıyor. Spor Uzmanı Özgün Öztürk ise yol alırken hareketsizlikten meydana gelen kas tutulmalarının, sakatlanmaların, krampların ve ağrıların önüne geçilebilmesi adına yapılması gereken fiziksel egzersizleri sürücülere uygulamalı olarak gösteriyor.
 
Lassa "Yola Sağlam Çık" kampanyası çerçevesinde yapılan ölçüm, test ve değerlendirmelerden faydalanan uzun yol şoförlerine, kendilerine özel tavsiyelerin de yer alacağı bir sağlıklı yaşam rehberi hediye ediliyor.
 
Sürücüler, eğitimlerin yanı sıra, tavla, langırt ve sumo güreşi gibi eğlenceli aktivitelere de katılarak gün içinde yol yorgunluğunu atma ve bir mola alma imkanı buluyor. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim