• BIST 9079.97
  • Altın 2308.186
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.112
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

LC Waikiki'den 2 bin 500 kişiye iş fırsatı

LC Waikiki'den 2 bin 500 kişiye iş fırsatı
Farklı pozisyonlarda konumlandırılmak üzere yeni eleman alımı yapacaklarını açıklayan Gordon Bullock, Mağaza Yöneticisi Yetiştirme Programı ile gençleri iş hayatına hazırlayacak.

LC Waikiki'den 2 bin 500 kişiye iş fırsatı

Farklı pozisyonlarda konumlandırılmak üzere yeni eleman alımı yapacaklarını açıklayan Gordon Bullock, Mağaza Yöneticisi Yetiştirme Programı ile gençleri iş hayatına hazırlayacak.

Perakende sektörü oyuncularından LC Waikiki, 2011 yılı istihdam planlarını tamamladı. Bu yılki yol haritasına göre şirket, yıl içinde faaliyete başlayacak yeni mağazaları için toplam 2 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak. Mağaza yönetici adayı olarak da 250 kişiyi işe almayı düşündüklerini belirten LC Waikiki Yurtiçi Mağazalardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gordon Bullock, Türkiye çapında 60 mağaza açmayı planladıklarını söylüyor. Yurtdışı mağazalarla birlikte 318 olan mağaza sayısı ise yılsonunda 400'e çıkacak. Mağazalarda müşteri yoğunluğunun arttığı bayram, indirim dönemleri ve bazı özel günlerde ise ihtiyaç olduğu takdirde dönemsel eleman alımı yaptıklarını dile getiren Bullock, geçen yıl kurban bayramında 7 bin 500 kişiyi dönemsel eleman olarak istihdam ettiklerini belirtiyor.

250 yönetici adayı işbaşına

Mağazalarda satış danışmanı olarak görev yapmak isteyen kişilerin, çalışmayı düşündükleri mağazalara bizzat veya kariyer sitelerindeki ilanlar aracılığıyla başvurabileceklerini söyleyen Bullock, yönetici adaylarının ise internet üzerinden başvuru yapabileceklerini ifade ediyor. "Yönetici Adayı Yetiştirme Programı kapsamında yetiştireceğimiz adayları mevcut ve yeni açılacak mağazalarımızda 'Mağaza II. Müdürü' pozisyonunda değerlendireceğiz" diyen Bullock, 4 yıllık üniversite mezunlarını 6 aylık eğitime tabi tutacaklarını vurguluyor. Programa göre adaylar ilk 4 ay işbaşı ve sınıf eğitimlerine, son 2 ay da stajyer mağaza yöneticiliğinden oluşan eğitimlere katılıyor. İnternet üzerinden açılan ilanlara gelen başvuruları aradıkları kriterlere göre değerlendirmeye alan şirket yöneticileri, 2 bine yakın adayı baraj sınavından geçiriyor. Online yapılan sınavda başarılı olanlar mülakat ve değerlendirme merkezi uygulamalarına katılıyor. Tüm değerlendirmeler sonucunda uygun bulunan adaylar da eğitimlere başlıyor. Yıl içinde nisan, haziran, temmuz ve ekim aylarında yönetici adayı sınavı yapılması ve programların her birine yaklaşık 50 kişinin katılması öngörülüyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim