• BIST 8985.79
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

LeasePlan, kiralık araçta dünyanın zirvesinde

LeasePlan, kiralık araçta dünyanın zirvesinde
Dünyanın en büyük filo kiralama şirketi olarak beş kıtada ve 32 ülkede dev bir araç filosunu yöneten LeasePlan Corporation N.V.’nin dünya çapında filosu 1.5 milyon araca ulaştı.

LeasePlan Corporation N.V, dünya çapında yeni bir rekora imza attı. Alanında dünya liderliği unvanını taşıyan şirket, bu yıl global anlamda filo büyüklüğünü yüzde 8 büyüterek araç filosunu 1.5 milyon adede yükseltti.  Bu sayı global düzeyde bir rekoru ifade ederken, LeasePlan dünya çapında pazar liderliğini de çıtayı yükselterek sürdürdü. İstikrarlı büyümesiyle dikkat çeken şirketin, 2014 yılında 1.4 milyon aracı kapsayan dünya çapındaki filosu, bu yıl yüzde 8 artışla 1.5 milyon adedi aştı.

1.5 milyonu aşan ilk şirket oldu

LeasePlan Corporation Ticari Direktörü (CCO) Nick Salkeld, 1.5 milyon rakamına ulaşan ilk şirket olmanın LeasePlan’in dünya çapındaki pazar liderliğini bir kez daha teyit ettiğini ve şirketin büyüme stratejisinin başarısını vurguladığını belirtti. Salkeld, “Biz sadece filo büyüklüğü bakımından pazar lideri olmak istemiyoruz. Ulaştığımız 1.5 milyon adetlik büyüklük, müşterilerimizin, şirketimize ve tüm dünyada hizmetlerimizi sunmakta olan tüm ülkelerdeki çalışanlarımızdan oluşan harika LeasePlan ekibine olan güvenini de bir kez daha teyit ediyor. Yaptığımız tüm işlerde pazar lideri olmayı sürdürmek istiyoruz: Müşterilerimiz için hayatı kolaylaştırırken, büyüme konusundaki gayretimizi, müşteri hizmetindeki mükemmelliğimizi ve pazar lideri olma taahhüdümüzü sürdüreceğiz” açıklamasında bulundu.

turkay-oktay-leaseplan-genel-md..jpg

Türkiye’de de hızlı büyüdü

LeasePlan Türkiye Genel Müdürü Türkay Oktay da, LeasePlan’in global büyümesinin yanı sıra Türkiye’de de büyüdüğünü belirtti. Türkay Oktay, “Bu yıl sektör Türkiye’de yönettiği filo büyüklüğü açısından yüzde 10 civarında büyümeye ulaştı. LeasePlan olarak ise yüzde 25 büyüdük. Son iki yıldır sektörün en hızlı büyüyen şirketlerinden biriyiz. Yılsonunda müşterilerdeki araç sayımız 18 bin olacak. Bu, LeasePlan’in sürücü hizmetleri ürün yelpazesini çeşitlendirerek ve yeni segmentlere yatırım yaparak, müşterilerinin mobilite gereksinimlerini karşılama çabasının, karşılığını verdiğini kanıtlıyor” dedi. Oktay, LeasePlan’in yerel faaliyet gösteren şirketlerinin büyük şirketler ve kamu sektörü kuruluşlarından küçük ve orta büyüklükte işletmelere (KOBİ) ve bağımsız sürücülere kadar çok çeşitli bir müşteri yelpazesine filo yönetimi ve mobilite hizmetleri sağladığına da işaret etti. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim