• BIST 9679.8
  • Altın 2487.173
  • Dolar 32.4205
  • Euro 34.4431
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 7 °C

Lehnkering yeni tankerlerini isimlendirdi

Lehnkering yeni tankerlerini isimlendirdi
Lehnkering, Romanya'da bulunan Orsova Tersanesi'nde inşa edilen 95 metre uzunluğundaki yeni gaz tankerleri LRG Gas 88 ve LRG Gas 89 için isimlendirme töreni düzenledi.

Lehnkering yeni tankerlerini isimlendirdi

Lehnkering, Romanya'da bulunan Orsova Tersanesi'nde inşa edilen 95 metre uzunluğundaki yeni gaz tankerleri LRG Gas 88 ve LRG Gas 89 için isimlendirme töreni düzenledi. Törenin ardından LRG Gas 88 tankerine Dr. Angela Stieglitz, LRG Gas 89 tankerine ise Odette Claus isimleri konulacak.

Tamamen aynı tasarıma sahip kardeş gemilerin Lehnkering'in filosunu oldukça güçlendireceği belirtilirken, modern tasarıma sahip, iç denizlerde rahat taşımacılık imkanı sağlayan gemilerin, şirket için pazarda atılım yapmasını sağlayacağını ifade edildi. Lehnkering gemilerin özellikle Ren Nehri'nde artan gaz nakliye işlemleri için kullanacağını belirtti.

Kardeş gemiler 95 metre uzunluğa, 11 metre genişliğe ve her biri 584 metreküplük dört ayrı tanktan oluşan taşıma kapasitesine sahip olduğu dile getirilirken, gemi gövdelerinin çarpışmalara dayanıklı olarak dizayn edildiği, bu yüzden iç deniz ve su yolu taşımacılığına tam uyum sağladığı belirtildi.

Lehnkering hakkında

Almanya merkezli Lehnkering, 580 milyon euroluk cirosu ve 2 bin 700'den fazla çalışanı ile Orta ve Kuzeybatı Avrupa'nın lider lojistik firmalarından sayılıyor. 135 yıldır hizmet veren şirket; kimya, petrokimya ve çelik sektöründe uzmanlaşmış durumda.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim