• BIST 9079.97
  • Altın 2306
  • Dolar 32.3263
  • Euro 35.1055
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

LG, en yeni ses sistemlerini CES 2016’da tanıtacak

LG, en yeni ses sistemlerini CES 2016’da tanıtacak
LG, Music Flow ürün ailesini yeni kablosuz Sound Bar’lar ve X-Boom ses sistemleriyle genişletti. LG’nin en yeni ses ürünleri seçkin bir müzik dinleme tecrübesini esnek bağlantı özellikleriyle birleştiriyor.

LG Electronics, şimdiye kadarki en gelişmiş Sound Bar ve ses sistemlerini CES 2016’da tanıtacağını açıkladı. LG’nin Music Flow akıllı ses sisteminin bir parçası olan yeni LG Sound Bar ses sistemi, zengin ses kalitesi ve hassas ayarları ile evdeki sinema keyfinin kalitesini kat kat artırıyor. LG aynı zamanda her türlü parti ortamı için heyecan verici yeni özellikler taşıyan en yeni X-Boom ses sistemlerini de CES 2016’da tanıtma fırsatı bulacak.

LG’nin yeni SH8, SH7 ve SH6 Sound Bar ses sistemleri kullanıcıya ihtiyaçlarına uygun olan kusursuz ses sistemini seçmeleri için birçok seçenek sunuyor. Her bir LG Sound Bar ince tasarımı ile her dekora sorunsuz bir şekilde uyum sağlıyor. Gelişmiş SH8 ve SH7’nin kablosuz bas hoparlörleri (subwoofer) zengin bas tonları ile ev sineması için ideal bir ses kalitesi sunuyor. LG’nin bir diğer Sound Bar ürünü olan SH6 ise sahip olduğu altı adet bağımsız hoparlörü ve yenilikçi hava kanalı özelliği sayesinde derin tonları da kaliteli bir şekilde duymanızı sağlıyor ve kompakt tasarımlı tekli gövdesinden oldukça güçlü bir ses çıkışını mümkün kılıyor.

Eşsiz bağlantı özellikleriyle sayısız içeriğe anında erişin

Yeni 2016 LG Sound Bar’lar tek tuşla kurulum özellikleri ve TV kumandasıyla yapılabilen ayarları sayesinde ev sinema sisteminizi oldukça kolay bir şekilde hazır hale getiriyor. Aynı zamanda yeni Uyarlanabilir Ses Kontrol (ASC) özelliği de dinlediğiniz içeriğe göre en yüksek kaliteyi elde edebilmek için ses ayarlarını otomatik olarak düzenliyor. The Bluetooth, Google Cast™ ve Auto Music Play özellikleri sayesinde de pek çok farklı kaynağa bağlanarak dinleyiciye birçok içerik seçeneği sunuyor. Hem Bluetooth, hem de Wi-Fi desteği sayesinde, kullanıcının en iyi ses performansını duyabilmesi için otomatik olarak bağlantı ve içerik seçeneklerini değiştirme imkânı da tanıyor.

LG Sound Barların ve Music Flow kablosuz hoparlörlerin bağlantı hızı ve kalitesi güçlü cihazların akıllı telefonlardaki arzu edilen her türlü içeriği oynatabilmesine imkan veriyor. LG’nin P7 ve P5 hoparlörlerinin hızlı Bluetooth özelliği ise sağladığı kablosuz bağlantı ortamı sayesinde en güzel seslerin istediğiniz zaman istediğiniz yerde duyulabilmesini sağlıyor.

X-Boom ses sistemleriyle üstün ses kalitesini eşsiz ışık şovlarıyla deneyimleyin

LG, iki adet X-Boom solo model (OM7560 ve OM5560) ve CM9960 modeli olmak üzere, üç yeni, güçlü ses ve kablosuz bağlantı desteğine sahip X-Boom sistemini de CES 2016’da kullanıcıların beğenisine sunacak. Her iki solo hoparlör modeli de tüm ses sistemini tek hoparlörde birleştirip, kalabalık partiler ve toplantılar için en yoğun ve kaliteli ses deneyimini sağlıyor. X-Boom’un Sampler Creator özelliği ise kullanıcılara istedikleri sesi akıllı telefonlarına kaydedip kablosuz bağlantı üzerinden X-Boom’a iletebilmelerini sağlıyor. Bu sayede dijital soundboard’a eklenen bu seslerin sonradan DJ’ler tarafından tek bir tuşla seçilebilmesi ve çalınabilmesi mümkün oluyor. Tüm bu üç ürünün sahip olduğu eşsiz Party Thruster tuşu ise sistemin ses çıkışıyla kusursuz bir uyuma sahip, dikkat çekici, hafif ve çok renkli ışık gösterileri sunabilmelerini sağlıyor. Parlayan ışıkların sunduğu oldukça etkileyici görüntüler ve yüksek ses kalitesi ise her türlü partiyi unutulmaz bir hatıraya çeviriyor.

LG Electronics Ev Eğlence Sistemleri Başkanı ve CEO’su Brian Kwon ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Music Flow ürün ailesi son kullanıcıya yönelik ses sistemleri alanında LG’ye dikkate değer bir başarı sağladı. En yeni Sound Bar ürünlerimiz ve X-Boom ses sistemlerimiz dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarında LG’nin gelişmiş ses ürünlerini sergilemesi için eşsiz bir fırsat sunuyor” sözlerini sarf etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim