• BIST 9524.59
  • Altın 2495.87
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

LG, Mobil Dünya Kongresi’nde ödülleri topladı

LG, Mobil Dünya Kongresi’nde ödülleri topladı
LG Electronics, inovatif ürünleriyle Mobil Dünya Kongresi 2015’te çok sayıda ödül aldı.

LG G3’ün en iyi akıllı telefon seçildiği etkinlikte LG’nin yeni akıllı saati LG Watch Urbane da dokuz farklı ödül kazandı. LG Electronics verilen 20. Yıl ödüllerinde “Mobil Endüstri’nin Lideri” seçildi.

Ödül töreninde GSMA tarafından yapılan açıklama şu şekilde: “LG G3 kullanıcılarıyla buluştuğu andan beri büyük takdir görmesinin yanında 170’den fazla iş ortağıyla birlikte tüm dünyaya ulaşarak LG’nin yıllık küresel gelirlerine yüzde 16’lık katkıda bulundu. LG G3, 5.5-inch Quad HD Ekranı ve Laser Auto Focus özellikli 13 megapiksel OIS+ kamerasıyla kullanıcılarına sezgisel ve kolay kullanıma dayalı bir deneyim yaşatıyor. Aynı zamanda Akıllı Klavye, hareketli çekim, Selfie kamerasındaki flaşlı çekim ve Knock Code gibi özellikleri ile sadelikle harmanlanmış bir rahatlık ve güvenli bir kullanıcı deneyimi sunuyor”.

Akıllı saatler alanına bakıldığında ise LG Watch Urbane LTE birçok önde gelen teknoloji yayını tarafından bu seneki etkinliğin en iyi akıllı saati olarak nitelendirildi. LG Watch Urbane klasik ve kozmopolitan çizgileri ve akıllı saat kavramına analog bir lezzet katan tasarımıyla Android Authority, Android Central, PC Pro ve Ubergizmo tarafından en iyi akıllı saat olarak seçildi. Dünyanın ilk LTE özellikli akıllı saati olan LG Watch Urbane LTE, Android Central, AndroidPIT, Digital Trends, Expert Reviews ve TechnoBuffalo tarafından da etkinliğin en iyisi olarak seçildi. Aynı zamanda NFC ödeme özelliği ve piyasadaki en güçlü pile sahip akıllı saat olarak birçok ödül daha almaya hak kazandı.

LG Electronics Mobil İletişim Bölümü Başkanı ve CEO’su Juno Cho etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada ise şunları söyledi: “LG G3 ve Urbane akıllı saatleri tasarlamak için sarf ettiğimiz bütün çabaların bu şekilde onurlandırılması bizi çok mutlu ediyor. Gelişmiş akıllı telefonlar ve giyilebilir teknolojilerin üretilmesi ve bu alanda yeni teknolojilerin geliştirilmesi için yaptığımız çalışmalarda mükemmelliği yakalayarak tüm kullanıcıların hayatlarını çok daha keyifli bir hale getirmek istiyoruz”.

www.ulastirma.com .tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim