• BIST 9524.59
  • Altın 2492.323
  • Dolar 32.5526
  • Euro 34.6859
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Limak inşaat ruhsatına sahip olabilecek

Limak inşaat ruhsatına sahip olabilecek
Priştine'nin Adem Jashari Uluslararası Havalimanı yeni sahipleri, "Limak-Aeroports de Lyon" konsorsiyumu yöneticileri, Lipjan belediyesinden inşaat ruhsatı başvurusunda bulundular.

LİMAK KOSOVA'DA DOLUDİZGİN

Priştine'nin Adem Jashari Uluslararası Havalimanı yeni sahipleri, "Limak-Aeroports de Lyon" konsorsiyumu yöneticileri, Lipjan belediyesinden inşaat ruhsatı başvurusunda bulundular.

Priştine'nin Adem Jashari Uluslararası Havalimanı yeni sahipleri, Lipjan Belediye Başkanı Shukri Buja bu haberi Koha Ditore gazetesine teyit ederken, havalimanı şirketi yöneticilerinin, havaalanı inşaat çalışmalarının bir an evvel başlaması için, prosedürlerin hızlandırılması talebinde bulunduklarını açıkladı.

"Limak-Aeroports de Lyon" konsorsiyumunun inşa edeceği objenin büyüklüğünün yaklaşık 30 bin metre kare olacağını duyuran Buja, projeyi çok kısa zamanda şirketin kendilerine ulaştıracağı ümidini dile getirdi. "Limak" yöneticileriyle proje hakkında yakın işbirliğinde bulunacaklarını duyuran Başkan Buja, olası prosedür anlaşmazlıkları konusunda bu tür işbirliğinin önemli olduğuna vurgu yaptı.

Priştine Uluslararası Havalimanı kapsamında, mevcut objeler hariç, inşa edilecek yeni objelerin Belediye Düzenlemeleri'ne tabii tutulacağını ifade eden Buja, şirket yöneticilerinin ruhsat ödemelerini gerçekleştirme hazırlığı belirttiklerini kaydetti. Belediye ekibini onların hizmetine sunduğunu açıklayan Lipjan Belediye Başkanı Shukri Buja, çok yakın bir gelecekte "Limak" Şirketi!nin inşaat ruhsatına sahip olacağını bildirdi.

"Limak" şirketi ile taksi sorunun da halledildiğini vurgulayan Buja, yeni şirket sahipleriyle taksi şoförlerin Lipjanlı ya da bu belediyeden yeni bir taksi hizmeti şirketinin seçilmesi konusunda uzlaştıklarını ifade etti.

www.UlasimOnline.Com 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim