• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C

Limak Kosova'ya 6 ödül birden

Limak Kosova'ya 6 ödül birden
4 yıldır Priştine Havalimanı'nı işleten Limak, Kosova'daki toplum ve çevre çalışmalarıyla 6 ödül alarak bir ilke imza attı.

Limak Kosova Havalimanı, sosyal sorumluluk projeleri, insan kaynakları uygulamaları ve çevreci çalışmalarıyla dünyanın en prestijli ödüllerini topladı. Limak Şirketler Grubu'nun, Kosova'da kalifiye işgücüne yeni kariyer fırsatları sunmak için, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi ve Priştine Üniversitesi işbirliğiyle hayata geçirdiği Limak Havalimanı Hizmetleri Enstitüsü (LimakASI) projesi birçok dalda ödüle layık görüldü.

Proje CSR Gold Supreme Champion 2015, Gold Award Employee Benefit Sector (Çalışan hakları), IPRA Award ve HERMES ödüllerini şirkete kazandırdı. Ayrıca Priştine Havalimanı'nda uygulanan su arıtma çalışmaları da Gold Environmental Endeavor Sector ödülüne layık gürüldü. İnsan kaynakları alanındaki çalışmalarla da The Green Apple Awards'ın örnek uygulama kategorisinde bronz ödül alan şirket böylece ödül sayısı 6'ya çıkardı. Kosova'da bir ilke imza attıklarını belirten Limak Kosova Uluslararası Havalimanı Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Fırat Köktürk, bölgedeki sosyal sorumluluk çalışmalarına Makedonya'nın başkenti Üsküp'te devam edeceklerini söyledi. 

BÖLGEDE İŞSİZLİĞE NEŞTER VURDU

Haldun Fırat Köktürk, işsizliğin yüzde 50'nin üzerinde olduğu Kosova'da başlattıkları havacılık eğitimiyle ülkede bir ilke imza attıklarını söyledi. Kosova'da istihdam ve çevre projelerine 1.5 milyon euroluk yatırım yaptıklarını söyleyen Köktürk, bu yıl da bölgedeki sosyal sorumluluk projeleri için 500 bin euroluk bütçe ayırdıklarına dikkat çekti. Köktürk, "LimakASI'de eğitim gören 30 yetenekli genç, şirketimizde çalışmaya başladı" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim