• BIST 9524.59
  • Altın 2489.265
  • Dolar 32.495
  • Euro 34.7589
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 26 °C

Limanlar Konecranes ile tanışıyor

Limanlar Konecranes ile tanışıyor
İş makinaları sektörünün güvenilir çözüm ortağı Ascendum Türk, şimdi yeni endüstriyel ekipmanlarla havayolu, demiryolu ve limanların güvenilir çözüm ortağı oluyor.

 

Altyapı, yol yapım, inşaat ve madencilik sektörlerine Volvo İş Makinaları, Sandvik ve Chicago Pneumatic gibi önemli markalarla hizmet veren Ascendum Türk, Air Rail Türkiye organizasyonuyla şimdi de limanların ve lojistik sektörünün güvenilir çözüm ortağı oluyor. Air Rail İspanya, Polonya, Portekiz başta olmak üzere birçok ülkede başarıyla hizmet veren ve konusunda uzman bir şirket. İşte şimdi Air Rail Türkiye bu tecrübeyi ve uzmanlığı Türkiye'deki iş ortaklarının hizmetine sunuyor.
 
Air Rail Türkiye (ART), bünyesindeki önemli markalarla havayolları, demiryolları, limanlar ve lojistik sektörünün ihtiyaç duyduğu büyük ekipmanların Türkiye satış ve satış sonrası hizmetlerini yürütüyor. ART hakkında bilgi veren Ascendum Türk CEO'su Mahir Hocaoğlu, "Demiryollarına hat bakım ve inşaat ile bakım merkezi ekipmanları; havalimanlarına yer hizmetleri ve bakım merkezi ekipmanları; limanlara ise forkliftler, konteyner istifleme ve elleçleme ekipmanları, side-lifter'lar ve liman traktörleri getiriyoruz. ART bünyesinde satışa sunulan Konecranes marka liman forklift ve ekipmanları Türkiye'de çok iyi bilinen ürünlerdir. Üstelik tüm bu ürünler için Ascendum Türk bünyesindeki Good Rental departmanı güvencesiyle kiralama alternatifi de sunuyoruz” dedi.
 
Ascendum Türk'ün satış sonrası hizmetlerdeki gücü ve geniş hizmet ağının ART bünyesindeki ürünleri daha cazip hale getirdiğini belirten Mahir Hocaoğlu, "Yedek parça lojistiğindeki hızımız ve servis hizmetindeki uzmanlığımızla, adı geçen ürünlerde de artık müşterilerimizin memnuniyetini sağlayacak Air Rail'in yurt dışı tecrübesini Türkiye’ye getirmiş” oluyoruz dedi.
 
Limanlar Konecranes ile tanışıyor 
 
80 yılı aşkın tecrübesiyle faaliyet yürüten İsveçli Konecranes artık Türkiye limanlarında boy gösteriyor. 10 ila 65 ton arası forkliftler, 10 ila 85 ton arası konteyner istifleme ve elleçleme ekipmanları ile liman traktörleri Türkiye'de satışa sunuluyor. 
 
Ascendum Türk Hakkında
 
2010 yılının Temmuz ayına kadar Türkiye’de Volvo Otomotiv Türk bünyesinde yer alan Volvo İş Makinaları, bu tarihte Portekiz merkezli ASC Grup şirketler topluluğu tarafından Türkiye’ye getirilmeye başlandı. ASC Grup, Volvo İş Makinaları’nın Türkiye distribütörü oldu, daha sonra da ASC Türk ismini aldı. ASC Türk, Türkiye’de yatırımlarını arttırmak ve şirketi daha iyi konuma getirmek için Sandvik markasının mobil kırıcılar segmentinin distribütörlüğünü aldı. Bu satınalmanın ardından holding sürecine geçiş başladı. İkinci el için “Second New”; Kiralama için “Good Rental” markaları yaratıldı. Ascendum Makina Yatırım Holding A.Ş. (Ascendum Türk) çatısı altına ASC Türk, Second New, Good Rental ve Sandvik’ten sonra Chicago Pneumatic (CP) ve Air Rail markaları eklendi. 
 
Air Rail Hakkında
 
Merkezi İspanya'da bulunan Air Rail, bugün ayrıca Portekiz, Polonya, Meksika, Angola ve Mozambik ülkelerinde faaliyet gösteriyor. 20'den fazla üreticinin temsilciliğini yapan firma 1.700'den fazla sayıda ekipman tedarik edebiliyor. Air Rail yüksek kalitede ekipman ve servis sağlama misyonuyla hizmet veriyor.  
 
1.20120920145524.jpg
 
2.20120920145546.jpg
 
3.20120920145607.jpg
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim