• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C

Logitrans Transport Lojistik Fuarı açılıyor

Logitrans Transport Lojistik Fuarı açılıyor
Lojistik sektörünün lider firmaları 4-6 Kasım 2010 tarihlerinde EKO Fuarcılık tarafından İstanbul Fuar Merkezi 11. Hol Fuaye’de düzenlenecek Logitrans Transport Lojistik Fuarı’nda dördüncü kez biraraya geliyor.

Logitrans Transport Lojistik Fuarı yarın açılıyor

Lojistik sektörünün lider firmaları 4-6 Kasım 2010 tarihlerinde EKO Fuarcılık tarafından İstanbul Fuar Merkezi 11. Hol Fuaye’de düzenlenecek Logitrans Transport Lojistik Fuarı’nda dördüncü kez biraraya geliyor.

Yarın saat 12:00’de Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın katılımıyla açılacak fuarda saat 19:30’daki kokteyl sırasında Alman fuarcılık devi Messe Münih ile EKO Lojistik işbirliği için imza atacak. İmza töreninin ardından saat 20:00’de Logitrans 2010 Lojistik Ödülleri sahiplerini bulacak. 13 ülkeden 102 firmanın 213 markayla katılacağı Logitrans Transport Lojistik Fuarı’nın Münih ile Şangay arasındaki 8.800 kilometrelik mesafede kendi alanında en büyük fuar olacağını dile getiren Fuar Müdürü Altınay Bekar, “Logitrans’ın ulusal tanınmışlık düzeyi bir yana, katılımcı kitlesinden de görüleceği gibi uluslararası bir saygınlığı bulunuyor. Yabancı kökenli transport lojistik şirketlerinin katılım taleplerinden de bunu görüyoruz. Ziyaretçilerimizi çok zengin bir fuar içeriği bekliyor. Herkesin iş yapacağı, herkesin aradığını bulacağı bir lojistik etkinlik sergiliyoruz” dedi.

Logitrans Transport Lojistik Fuarı’nın hizmet sektöründen ağırlıklı katılımcı profilini karayolu taşımacıları, 3’üncü ve 4’üncü parti lojistik şirketleri, RO-RO operatörleri, demiryolu ve denizyolu acenteleri, havayolları, liman otoriteleri, tedarik zinciri yöneticileri, sigorta ve finans kurumları oluşturuyor. Fuara Borusan, ICL, Omsan, Netlog, Havi, İnci, Sistem, Gökbora, DHL, Aras, Fillo, Pegasus Havayolları Kargo, Köln Havalimanı, U.N RO-RO, UND RO-RO, Attica, Grimaldi, MAN gibi alanlarında lider şirketlerin yanı sıra depo alanları ve ekipman sağlayıcıları katılacak.

Sektörün endüstriyel ayağından ise depolama ve raf sistemleri, forklift, istif makineleri, depo ekipmanları, yazılım-otomasyon çözümleri, araç takip-filo yönetim sistemleri, sinyalizasyon teknolojileri, çekiciler, ticari araçlar, yedek parçaları ve aksesuvarları fuarda sergilenecek ürünler arasında yer alıyor. Fuarı gezmek isteyen ziyaretçiler www.logitrans.com.tr adresinden online davetiye edinebilecek.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim