• BIST 9693.46
  • Altın 2508.406
  • Dolar 32.5788
  • Euro 34.7848
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

LOGO, sektöre özel EasyShip'i satın aldı

LOGO, sektöre özel EasyShip'i satın aldı
Türkiye Uygulama Yazılımları pazarının lider firması LOGO, Easyship yazılımını bünyesine katarak, denizcilik sektörüne hizmet edecek yeni bir ürün hattı oluşturuyor.

LOGO, Denizcilik Sektörüne Özel ERP Yazılımı EasyShip’i Satın Aldı

Türkiye Uygulama Yazılımları pazarının lider firması LOGO, Easyship yazılımını bünyesine katarak, denizcilik sektörüne hizmet edecek yeni bir ürün hattı oluşturuyor.

Hydron Yazılım ve Danışmanlık firması tarafından geliştirilen Yazılım, Denizcilik Sektörünün ERP’si olarak tanımlanıyor. LOGO’nun Denizcilik Sektörüne özel yeni ürün hattı, LOGO Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tuğrul Tekbulut, LOGO İcra Kurulu Başkanı Ali Güven ve Hydron Yazılım Yönetici Ortağı Haydar Koçak’ın katılımıyla gerçekleşen bir basın toplantısında duyuruldu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan LOGO Yönetim Kurulu Başkanı Tuğrul Tekbulut, LOGO olarak, teknolojinin ve yazılımın gücünü kullanarak firmaların verimliliklerini artırmaları, işlerini büyütmeleri ve günümüz ekonomisinde küresel rekabet avantajı sağlamalarına yardımcı olmayı amaçladıklarını belirterek; “LOGO olarak, Türkiye’nin en büyük bağımsız yazılım eviyiz. 26 yıldır farklı sektörlerdeki KOBİ’lere hizmet veriyor ve ihtiyaçlarını çok iyi anlıyoruz. Yazılım teknolojisinde çok iyi konumdayız ve teknoloji ödülleri alıyoruz. Şimdi Denizcilik sektörünün ERP’si olarak adlandıracağımız Easyship yazılımını bünyemize katarak, bu gücümüzü sektörel bilgi birikimleriyle birleştirecek ve Denizcilik Sektöründeki müşterilerimize en iyi hizmeti vereceğiz.” dedi. Toplantıda, Türkiye’nin hızla gelişen Denizcilik Sektörünün, kolay kullanılır, güvenilir, kapsamlı teknolojik çözümlere İhtiyaç duyduğunu, LOGO’nun bu ürün hattıyla sektörün rekabet gücüne katkıda bulunacak çözümler sunacağının altı çizildi. Bu faaliyetin LOGO’nun bundan sonra sektörel uzmanlığa yönelme stratejsinin bir işareti olarak görülmesi gerektiğini belirten Tekbulut, “Bu alanda yurt içinde ve çevre ülkelerde lider çözüm olmayı hedefliyoruz” dedi.

LOGO, bünyesine kattığı Easyship yazılımı ile, iş süreçlerinin daha iyi planlanacağı, maliyetlerin düşürülüp verimlilik artışı sağlanacağı ve üretilen doküman ve bilgilerin kayıt altına alınarak kullanıcılara açılacağı, tümüyle entegre çalışan denizcilik sektörüne özel bir kurumsal kaynak planlaması sistemi sunuyor.

LOGO Yazılım İcra Kurulu Başkanı Ali Güven ise konuşmasında, her sektörde teknoloji ve yazılım kullanmanın önemini vurgulayarak, “Günümüzde, firmaların başarıları büyük oranda ekonomideki ve pazar şartlarındaki gelişimlere ayak uydurmalarına bağlı. Biz bugüne kadar LOGO ürünleriyle farklı sektördeki ve büyüklükteki firmaların verimliliğini ve rekabet güçlerini artırmak için çalıştık. Çözüm sunduğumuz sektörlerde tercih edilen marka olduk.
Hedefimiz açtığımız bu yeni ürün hattı ile Denizcilik sektöründe de tercih edilen bir numaralı marka olmaktır” dedi. Easyship çözümünü, Türkiye dışında faaliyet gösterdikleri diğer ülkelerde de pazarlayacaklarını belirten Güven, “Özellikle Körfez Bölgesi’nde bu yeni ürünümüzün önemli bir talep göreceğini düşünüyoruz” dedi.

Easyship yazılımını geliştiren firma olan Hydron Yönetici Ortağı Haydar Koçak ise; “Hydron olarak 2008 yılında Easyship uygulamasını geliştirmeye başladık. Kısa sürede önemli başarılar elde ettiğimiz bu uygulamayı bugün sektörün lider firması LOGO Yazılım’a devrediyoruz. LOGO gibi bir firma ile işbirliğine girmek bizler için gurur verici. Yolumuza sektörel uzmanlığımızı kullanarak, LOGO Çözüm Ortağı olarak devam edeceğiz. LOGO’nun kurumsal kimliği, teknolojik gücü, yaygın satış ve hizmet ağı sayesinde müşterilerimizin geleceğe güvenle bakabileceklerine, iş planlarını daha uzun vadeli yapabileceklerine inanıyorum. Bu girişimin bizler için, denizcilik sektörümüz için ve ülkemiz ekonomisi için faydalar getirmesini diliyorum.“ dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim