• BIST 9524.59
  • Altın 2505.405
  • Dolar 32.5618
  • Euro 34.6475
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Lojistik faaliyette tercih DHL Supply Chain

Lojistik faaliyette tercih DHL Supply Chain
Vaillant ve DemirDöküm’ün depolama ve tüm Türkiye’de bayilerine dağıtım hizmetleri DHL Supply Chain Türkiye tarafından verilmeye başlandı.

Vaillant ve DemirDöküm, DHL Supply Chain Türkiye’yi Tercih Etti

DHL’in tedarik zinciri ve lojistik çözümleri şirketi DHL Supply Chain, müşteri portföyüne ısıtma teknolojileri alanında dünyanın en güçlü şirketlerinden olan Vaillant’ı ve Türkiye’nin ısıtma sektörü lideri DemirDöküm’ü ekledi.

Vaillant ve DemirDöküm’ün depolama ve tüm Türkiye’de bayilerine dağıtım hizmetleri DHL Supply Chain Türkiye tarafından verilmeye başlandı.

Müşterilerinin uzmanlık alanına odaklanması için lojistik süreçlerini geliştirerek katma değer sağlamayı hedefleyen DHL Supply Chain, bu nedenle sektörün lider grubu Vaillant’ ve DemirDöküm’ün de tercihi oldu. Vaillant ve DemirDöküm, lojistikte depolama ve dağıtım hizmetleri gibi stratejik önemdeki lojistik faaliyetleri için DHL Supply Chain’in tecrübesinden yararlanmaya başladı.

Vaillant ve DemirDöküm’e stok ve iade yönetimi ve katma değerli hizmetler gibi konularda da hizmetler sunan DHL Supply Chain, yapılan iyileştirmeler sonucu Vaillant ve DemirDöküm bayilerinin bekleme sürelerini ortadan kaldırırken, sevkiyatların online takibini sağlıyor

Türkiye’de halen teknoloji, perakende, otomotiv ve sağlık gibi yedi lider sektörde faaliyet gösteren müşterilerine lojistik çözümler sunan DHL Supply Chain ise Vaillant ve DemirDöküm işbirliği ile hizmet verdiği sektörler arasına sanayi ve üretim sektörünü de ekledi.

İş süreçlerinde ‘baştan sona çözüm ortağı’ anlayışını benimseyen DHL Supply Chain, Vaillant ve DemirDöküm için depolama hizmetlerini Gebze’deki lojistik kampüsünden sağlayacak.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim