• BIST 9109.99
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Lojistik sektörünün liderleri İstanbul'da buluştu

Lojistik sektörünün liderleri İstanbul'da buluştu
Saudia Cargo Türkiye Genel Satış Acentası Taha Kargo, Ortadoğu lojistik sektörünün en önemli temsilcilerini bir araya getiren özel bir davet düzenledi. Çok sayıda konuğun katılımı ile 7 Nisan tarihinde gerçekleşen toplantıda, lojistik sektöründeki gelişme


1994’ten bu yana lojistik sektöründe hizmet veren Taha Kargo, Ortadoğu’nun lider kargo şirketi Saudia Cargo’nun Türkiye temsilciliğini üstleniyor. Taha Kargo, 7 Nisan 2015, Salı günü Hyatt Regency Otel’de düzenlediği toplantı ile lojistik sektörünün önemli isimlerini bir araya getirdi. Taha Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Emin Taha’nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, Saudia Cargo Anlaşmalar Müdürü Fawaz Awlia ve Saudia Cargo Bölge Direktörü Amer Abu Obaid da yer aldı.
Suudi Arabistan Ticaret Müşaviri Enver Bin Hasusah, Türk Hava Yolları Kargo Başkan Yardımcısı Serdar Demir ile MÜSİAD ve DEİK temsilcilerinin de katıldığı davet, Ortadoğu lojistik sektörünün liderlerini buluşturdu. Özel davette yetkililer; sektörün konumu, yeni gelişmeler, yatırımlar hakkında bilgi aktardı. Ayrıca, Ortadoğu’da yaşanan gelişmeler de değerlendirildi.

Toplantıda yaptığı konuşmada Emin Taha, Türkiye’de sektörün durumu ve Taha Kargo’nun hedeflerini aktardı. Emin Taha; 2014 yılında Saudia Cargo’nun Türkiye temsilciliğini, 8 firma arasından Taha Kargo’yu seçtiğini belirterek, bundan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Fawaz Awlia ve Amer Abu Obaid da yaptıkları konuşmalarda; global yatırımlar ve Ortadoğu’daki gelişmelerin sektöre yansımaları gibi konularda paylaşımda bulundu. Fawaz Awlia konuşmasında; Taha Kargo ile işbirliğinden mutluluk duyduklarını ve daha büyük hedefleri gerçekleştireceklerine inandığını belirtti.
Dört kıtaya yayılar geniş global ağı sayesinde, doğu batı arasında köprü kuran Saudia Cargo, lojistik sektörünün liderleri arasında yer alıyor. Uluslararası standartlarda en etkin lojistik çözümleri sunan Saudia Cargo, dünyanın en güvenilir kargo şirketleri arasında gösteriliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim