• BIST 9789.55
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C

Loomis, ICCOS EMEA'nın sponsoru oldu

Loomis, ICCOS EMEA'nın sponsoru oldu
Loomis, nakit dolaşımı konusunda sektörün önde gelen isimlerini bir araya getiren ICCOS EMEA İstanbul’un Gold Sponsor’u oldu.

Dünyanın sayılı nakit ve kıymetli eşya taşıma şirketleri arasında yer alan Loomis Türkiye, küresel ticari para yönetimi, dağıtımı ve dolaşımı konusunda global bir seminer olan ICCOS EMEA İstanbul’a Gold Sponsor olarak destek veriyor. 24 – 26 Şubat tarihleri arasında Swissotel The Bosphorus’da gerçekleşecek olan fuar, nakit dolaşımı konusunda bütün ilgilileri fikir, maliyet düşürme teknikleri, stratejileri, örnek uygulamaları ve olay incelemeleri konularında bilgi paylaşmaları için bir araya getiriyor. İlki 1995 yılında ABD’de düzenlenen ve dünyanın önde gelen ticari nakit yönetimi, dağıtım ve dolaşım semineri olan ICCOS, sektöre dair son gelişmelerden haberdar olma konusunda büyük önem taşıyor.

Loomis’den outsource oturumu!

Loomis’in Gold Sponsor olarak destek verdiği ICCOS, üst düzey yetkililerinin katılım gösterdiği profesyonel ve rahat bir ortamda, verimli etkileşim fırsatı yaratıyor. Sponsorların son teknoloji ve hizmetlerini sundukları bir fuar alanının yer aldığı ICCOS, odaklanmış breakout toplantılar ile sponsorlarının endüstriye yön veren çözümlerini katılımcılar ile paylaşmalarına olanak tanıyor. Etkinliğin Gold Sponsoru olan Loomis Türkiye’de breakout toplantı fırsatından yararlanarak seminer sonrası katılımcılarla Outsource / Dış tedarik ve SafePoint / Akıllı kasa konularıyla bir araya gelecek.

Loomis’in yenilikçi projesi: SafePoint

SafePoint (Akıllı Kasa), perakende adı altında toplanabilen zincir mağazalar, benzin istasyonları ve market gibi işletmeler için Loomis Türkiye tarafından geliştirilen bir proje. Proje kapsamında konuya dâhil olan işletmeler satış noktalarındaki kasiyerler aracılığıyla, kasalarında biriken nakdi gün içerisinde Akıllı Kasalara yatırıyor. Bu işlem sonrası Loomis yetkilileri Akıllı Kasalarda biriken nakdi belirli gün ve saatlerde toplayarak merkez veznelerinde işleme alıyor ve nakit, en geç ertesi gün kullanabilecek şekilde, işletmenin banka hesabına tekrardan aktarılıyor. Böylelikle nakdiniz, Loomis Türkiye tarafından % 100 sigorta güvencesi altında kasalanmış, işlenmiş ve taşınmış olarak değer kazanıyor. Gün içerisinde kasiyerlerin Akıllı Kasalara yatırdığı nakit, miktar-tarih-saat bazında raporlanabiliyor ve işletme, internet hesabından istediği şekilde denetleme hakkına sahip oluyor. Bu son derece yenilikçi çözüm Loomis tarafından, çeşitli Avrupa ülkeleri ve Amerika’da 10.000’den fazla noktada uygulanıyor. Loomis, ICCOS EMEA Istanbul seminerinde Akıllı Kasa uygulamalarındaki tecrübelerini seminer katılımcıları ile paylaşacak.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim