• BIST 9524.59
  • Altın 2489.764
  • Dolar 32.5509
  • Euro 34.7218
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Louis Cruises Ege yaz planlarını açıkladı

Louis Cruises Ege yaz planlarını açıkladı
Louis Cruises bugün “Türkiye ve Yunanistan’ın en güzelleri” isimli rotasını ve yüzde otuz indirimli erken alım fiyatlarını açıkladı.

Louis Cruises Ege yaz planlarını açıkladı

“Türkiye ve Yunanistanın en güzelleri” isimli rota Atina’dan başlayıp yeniden Atina’da sonlanacak olan 7 gece, 8 günlük bir kruvaziyer programı.

Programın en büyük özelliği ise Ege bölgesinin görülebilecek en ilginç bölgelerini gezecek olması. Yolcular gemilerine Atina’nın Piraeus Limanı'ndan binecekler. Oradan İzmir ve İstanbul’a seyahat edip iki şehride bütün bir gün inceleme fırsatı bulacaklar. Mykonos misafirleri karşılayan bir sonraki durak olacak. Buradan Yunan adası Patmos’u gezecek olan yolcular akşamüstü Kuşadası’nı ve Efes'i gezme zevkini yaşayacaklar. Daha sonra Santorini Adası'na gidecek olan yolcular adayı bütün bir gün boyunca inceleyebilecekler. Bütün bir günün ayrıldığı bir diğer güzide yer ise Girit Adası'nda bulunan İraklion. Girit Adası'nda durduğu süre boyunca bütün Ege adalarının güzelliğini yolcularına sunacak olan rota, Atina’ya geri dönerek yolculuğunu tamamlayacak.

Louis Cruises açıklamasında, rotaya ayırdıkları geminin Louis Cristal olduğunu bildirdi, 1, 15 ve 29 Temmuz, 9 Eylül ve 21 Ekim tarihleri için yolculuk fiyatları 707 dolardan başlarken, 06 ve 29 Mayıs, 03 ve 17 Haziran ve 12 ve 26 Ağustos için fiyatlandırmanın 797 dolardan başlayacağı ifade edildi.

Haber: Ahmet Özdüzgün - Deniz Haber Ajansı

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim