• BIST 9462.92
  • Altın 2495.93
  • Dolar 32.5946
  • Euro 34.8018
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Lufthansa, 747 uçakların kabinini yeniledi

Lufthansa, 747 uçakların kabinini yeniledi
Boeing 747 uçaklarının kabinleri tamamen yenilendi. First Class yolcular ayrı bir koltuğun yanı sıra ayrı bir yatağa da sahip olacaklar.

LUFTHANSA 747 KABİNLERİNİ YENİLEDİ

Boeing 747 uçaklarının kabinleri tamamen yenilendi. First Class yolcular ayrı bir koltuğun yanı sıra ayrı bir yatağa da sahip olacaklar. 

Lufthansa geçtiğimiz yıl A380 tipi uçaklarda First Class için yepyeni standartlar belirledi. Bu doğrultuda Nisan ve Kasım ayları arasında on adet Lufthansa Boeing 747-400 uçağı daha tamamen yenilenmiş ve First Class kabini daha sessiz ve daha farklı bir atmosfere kavuşturulmuş olacak. Business ve Economy sınıflarındaki yolcular da tümüyle yeniden dekore edilmiş bir kabinde yolculuk edecekler.

Lufthansa Boeing 747-400 uçaklarında yeni bir koltuk konsepti başlattı. Pencere kenarındaki koltuklar tam yatar konuma getirildiğinde yatak boyu iki metrenin üzerine çıkıyor. Üstün kalite standartlarına uygun şilteler yolculara konforlu uyku ortamı sunuyor. Böylelikle First Class yolcular ayrı bir koltuğun yanı sıra ayrı bir yatağa da sahip oluyorlar. Ses yalıtımı sağlayan perdeler ve halılar sayesinde yolcular huzurlu ve sessiz bir ortamda yolculuk ediyorlar. Ayrıca yolcular yeni 17 inch’ lik ekranlardan uçak içi eğlence programlarını izleyebiliyorlar. Lufthansa First Class kabininin dekorasyonunda mat metal aksesuarlar ve deri döşemeler kullanılmış bulunuyor. Isısı ayarlanabilen battaniye ve yastıklar ve içinde ‘’La mer’’ kozmetik ürünlerinin yer aldığı Porsche tasarımlı makyaj çantaları First Class konseptinin diğer özelliklerini oluşturuyor.

Boeing 747-400 tipi uçakların Business ve Economy kabinleri de yeniden dekore ediliyor. Giriş bölümü modern bir çehreye kavuşturulurken, tuvaletler tamamen yenileniyor. Economy sınıfındaki yolcular bundan böyle uçak içi eğlence programını kendi ekranlarından izleyebilecekler. Sekiz farklı dilde sunulan zengin film seçenekleri, popüler TV dizileri ve ilginç belgeseller, radyo ve müzik programları ve çocuklara yönelik olarak hazırlanmış programlar uçuşu daha keyifli kılacak. Ayrıca Economy sınıfındaki yeni koltukların ergonomik tasarımı ve ince sırt dayama bölümleri koltuklar arasındaki mesafeyi beş santimetre artırarak yolculara daha geniş bir alanda yolculuk etme olanağı sunuyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim