• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Lufthansa Ankara-Frankfurt arası uçacak

Lufthansa Ankara-Frankfurt arası uçacak
Lufthansa Alman Havayolları Ankara’dan günde iki kez düzenlediği Münih seferlerine ilave olarak Ankara - Frankfurt seferlerine başlıyor.

Lufthansa’nın Ankara-Frankfurt seferleri başlıyor

Lufthansa Alman Havayolları Ankara’dan günde iki kez düzenlediği Münih seferlerine ilave olarak Ankara - Frankfurt seferlerine başlıyor.

Lufthansa’nın 26 Mart 2012 tarihinde başlayacak olan  Frankfurt seferleri sayesinde Ankara’dan hergün saat 04.00’da hareket edecek yolcular saat 06.30’da Frankfurt’a  ulaşacaklar. Yolcular diledikleri takdirde buradan  Seattle, San Francisco, Miami, New York, Washington, Chicago, Dallas, Atlanta, Los Angeles gibi Lufthansa’nın sunduğu önemli kıtalararası noktalarına en uygun bağlantılarla ulaşabilecekler.

Frankfurt’tan seyahat edecek yolcular ise saat 22.30’da hareket ederek  saat 02.40’ta  Ankara’ya varış olanağına sahip olacaklar. Lufthansa Ankara’dan ortalama 2 saat 30 dakika sürecek yeni uçuşlarda  Airbus A321 tipi uçakları kullanacak.  Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Gregor Wende Türkiye pazarının önemini vurgulayarak yeni başlayacak seferlere ilişkin olarak şöyle konuştu: “Türkiye’deki konumumuzu daha da güçlendirecek yeni bir hizmeti açıklamaktan memnuniyet duymaktayım.

Kış tarifesi çerçevesinde Frankfurt ve Münih’ teki merkezlerimizden Türkiye’ye haftada 70 uçuş gerçekleştiriyoruz. 26 Mart 2012 tarihinde başlayacak olan Ankara – Frankfurt  seferleriyle Türkiye’den haftada toplam 74 sefer sunmuş olacağız”.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim